Güzel Sözler & Vecizeler Güzel sözler ve yolumuza ışık tutan vecizeler... |
Anketimiz: En beğendiğiniz vecizeleri seçiniz... (Birden fazla seçeneğe oy verebilirsiniz) | |||
İnsandaki Toll molekülleri ile meyve sineğinin hücrelerindeki Toll molekülünün yapı ve fonksiyonunun aynı oluşu, Vahidiyetin güzel bir tecelisi olarak; "Sineği kim yaratmışsa, insanı da o yaratmıştır." Hakikatine ne güzel bir misâldir. | 4 | 16.67% | |
İnsanlar, çabuk yükselenlere değer verirler; hiçbir şey toz ve tüy kadar çabuk yükselmez. | 6 | 25.00% | |
İnsana sadakat yarışır görse de ikrah / Yardımcısıdır doğruların Hazreti Allah (c.c). | 2 | 8.33% | |
Ayinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde | 2 | 8.33% | |
Olgun insan ve gerçek dost, Cehennem'den çıkışta ve Cennet'e girişte bile "Buyurun" demesini bilendir. | 7 | 29.17% | |
Mü’minin şiârı, oturup bahtına ağlamak değil, bahtını aydınlatmaya çalışmaktır. | 0 | 0% | |
Allah'tan başka hiçbir şeyi olmayan ben; Allah'tan başka her şeyi olan insanlara acırım. | 11 | 45.83% | |
Şu cihanda birgün duyulmaz ise 'Allahu Ekber' / Her fen tarumar olur,her beden makber.. | 6 | 25.00% | |
İnsan asla küçümsenemez; çünkü insan, her an küçümsenemeyecek kadar büyük bir canavara dönüşebilir. | 1 | 4.17% | |
Silemiyorsan karalayacaksın. | 2 | 8.33% | |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
11-13-2008, 16:46 | #1 |
Ak Parti Forum "Haftanın Sözü" Anketimiz [Sonuçlandı]
Her hafta en fazla oyu alan vecizemiz, ana sayfa da "Güzel sözler ve Vecizeler" bölümünün alt kısmına eklenecektir.
Hepsi birbirinden değerli vecizeler. Lütfen en beğendiklerinizi seçiniz. Birden fazla seçeneğe oy verebilirsiniz.
Konu yolcu44 tarafından (11-13-2008 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-13-2008, 17:10 | #2 |
Allah'tan başka hiçbir şeyi olmayan ben; Allah'tan başka her şeyi olan insanlara acırım.
Ben bu sözü çok anlamlı buldum ve oyumu kullandım.Teşekkürler böylesi güzel bir çalışma için (+) |
|
11-13-2008, 17:10 | #3 |
kullandım arkadaslar hayırlısı
Şu cihanda birgün duyulmaz ise Allahu Ekber / Her fen tarumar olur,her beden makber.. |
|
11-13-2008, 17:29 | #4 |
Allah'tan başka hiçbir şeyi olmayan ben; Allah'tan başka her şeyi olan insanlara acırım.
gene gülümle aynı sözü onayladık |
|
11-13-2008, 17:41 | #5 |
Şu cihanda birgün duyulmaz ise Allahu Ekber / Her fen tarumar olur,her beden makber...Rabbim bu sıkıntılı günllerimizde ezan seslerini üzerimizden hiç eksik etmesin.Günün anlam ve önemine yakışır bence.
|
|
11-13-2008, 17:43 | #6 |
Not: Birden fazla seçeneğe oy verebilirsiniz.
|
|
11-13-2008, 18:07 | #7 |
Farklı düşüncelerden dimağlarımıza sunduğunuz güzel sözler için teşekkür ederiz başkanım.. Sizin vesilenizle söylenenler üzerine düşünmek ve hayatımıza yansıtacağımız güzel ilkelerle buluşma imkanını haiz olduk..
selamlar... |
|
11-15-2008, 22:06 | #8 |
Şu cihanda birgün duyulmaz ise 'Allahu Ekber' / Her fen tarumar olur,her beden makber..
;) |
|
11-16-2008, 18:17 | #9 |
Bundan sonraki anketimize üyelerin kendilerine ait sözleri de eklenecektir
Güzel vecizeler üretebilen arkadaşlara duyurulur |
|
11-16-2008, 18:21 | #10 |
benim imzamdı bu söz çok severim. basit gibi görünen ama çok şey anlatan güzel bir cümle. Konfiçyüs tarafından söylenmiş. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akpartiforum anket, anket, haftanın, sözü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|