08-14-2007, 19:00 | #1 |
eski bi fıkra---zidane:D
Real Madrid ekibi fenerle oynamak için İstanbul a gelir, maç saatine yakın stada girerler.. stada takımdan ayrı gelen Zidane, takımın motivasyonunun çok düşük olduğunu görür, suratlar asıktır. “ Ne oldu neden yüzünüz gülmüyor” diye sorar. Takım arkadaşlarından biri:
- Ne olsun böyle berbatt bir takımla oynamak zorunda kaldığımız için canımız sıkkın, der.. bunun üzerine Zidane: -Pekala çocuklar, hadi siz gidin Kadıköy ü gezin, ben tek başıma sahaya çıkar oynarım, der.Ve takım çocuklar gibi sevinerek stattan çıkıp Kadıköy ü gezmeye giderler.Maç başladıktan 10 dk sonra real madrid takımı stada döner, skor; Real Madrid 1-Fenerbahçe 0.e tabi bu durumda daha da bir keyiflenirler ve tekrar dışarı çıkar gezmeye başlarlar.. Maç bittikten sonra stada döndüklerinde, maçın 1-1 bittiğini görürler, FB adına Ortega, 85. dakikada bir gol atmıştır.Takım arkadaşları hemen Zidane'a koşarlar ve onu coşkuyla tebrik ederler. Ama Zidane üzgündür. -Özür dilerim arkadaşlar, sizi mahcup ettim, der. - olur mu öyle şey, der Real Madrid takımı, sen koskoca bir takımla tek başına oynayıp yenilmedin, daha ne olsun.. -Ama der Zidane, 12. dakikada kırmızı kart görmüş olmam gerçekten benim için utanç vericiydi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-14-2007, 19:04 | #2 |
eski bi fıkra---zidane:D
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=7205.0 bakmanızda fayda var.
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|