![]() |
#1 |
![]() elimi tuttu sen aşıksın dedi gözlerin çok dalıyor sen yaralısın dedi
yüzünde hüzün var boynun bükük biraz ağlamaklısın dedi elimi elinden yüzümü gözünden nefesini bedeninden çektim hızlı hızlı koştum elim kapıya dizlerim merdivene çarptı o kadar hızlıydıki kaçışım kanları acıyı sonra fark ettim bir paket sigara vardı bir kaç şişe rakı biraz hüzün biraz göz yaşı ağlıyorum deli gibi içmişim zehir zıkkım laanet okuyorum kaderime kokuyorum sokak berduşu gibi ne bu dedim nasıl bir şey neden beni rahat bırakmıyor kalbimin üzerine çökmüş dinmiyor ne zor olanmış sevmek ne kolay değilmiş söyleyememek elini tutup gözlerine bakıp başkasını soruyorsa vurun beni alın bu canımı şu garip bedenden isyanım bu gün sevdiğime ellerimi tuttuğunda yanıma geldiğinde sandımki sarılıp ağlayacak sandımki şu genci sevindirecek belki dedim öpecek benle kalacak bana dediği şu sen aşıkmısın cevap alamıyınca ben gidiyorum dedi içimde volkanlar çarpıştı gözyaşlarım içime aktı ellerim nasıl titredi ne ben söyleye bildim ne o cesaret etti bu aşk öylece bitti sonra nemi yaptım çok aradım ama bulamadım onu kokuma bulayamadım
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() paylaşımlar için saol devamını bekliyoruz +1
|
|
![]() |