AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-23-2008, 00:14   #1
Kullanıcı Adı
SerkanULUSOY
Question Bir Sorum Var ?
Arkadaşlar Ben 16 Yaşındayım Ve İlerde Akp Destek Vermeyi Düşünüyorum.Çünkü Akp Yönetimde Oldukça Ülkemiz Gelişiyor.Ama Bazı Mhpli kiişiler bana soruyo tayyip erdoğan öcalana sayın dedi falan bu haber ne kadar doğru ben onlara nasıl bir cevap vermeliyim ?

SerkanULUSOY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-23-2008, 00:20   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
He de geç kardeşcan..He deyip geç..
Biz senelerdir anlatıyoruzda ne oluyor..!!
Alt 11-23-2008, 12:11   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Başbakan: Boşuna Kıvranıyorlar Oralardan Birşey Çıkmaz
Serkan öncelikle Türkiye'nin partisine hoşgeldin. Forumumuzda daimi olmanı bekleriz. Sorunun cevabına geldiğimizde bu sorunun bir cevabı yok. Ama o MHP'li arkadaşlarına Başbakan'ın konuya dair sözleriyle ayrıca Bülent Arınç'ın aşağıdaki konuşmasının sonunda yer alan paragrafla cevap verebilirsin.

--- ERDOĞAN: "TERÖRİST BAŞINA YAKLAŞIMIMI MİLLET BİLİYOR"

Başbakan Erdoğan: "Bizim adabımız değil. Bel altı siyaset yapmak. Müflis tüccar gibi eski defterleri karıştırıyorlar. Ben Ana Muhalefet lideri gibi düştüğü çukura düşmeyeceğim. Dikkat edin seviye demiyorum çukur diyorum. O araştırsın ve öğrensin ne demek istediğimi.

Yıllardan sonra siyaseti ciddiyetle ele alan bir iktidar var. Benim ne demek istediğimi halkım biliyor. Boşuna kıvranıyorlar oralardan bir şey çıkmaz. Orada AK Parti'nin duruşu bellidir.. Bölücülüğe karşıyız. Terörist başına yaklaşımımı millet biliyor.

Üç kırmızı çizgimiz var. Hedef saptırma zihin bulandırma gayretleri içindeler. Eğer geçmişi karıştırırsak kimin kime daha yakın olduğu ortaya çıkar.

19. dönemde terör örgütünün lider kadrosu Meclis'te değil miydi? Aynı çatı altında beraber yürüdünüz. (Deniz Baykal'a)

Millet gerçekleri görüyor. Açık bulamadıkları için çıldırıyorlar. Bu milletin beklentilerini öğrenemediler. Her gün her konuda fetva veriyorlar. Biz yüreğimizi koyduk. Bizim nereden ne talimat alacağımız bellidir.

21 Mart 2007
http://www.haberalemi.net/21868_Erdogan-Sayin-Ocalan-a-Cevap-Verdi!.htm

---- 'SAYIN ÖCALAN' TARTIŞMASI-

Bir gazetecinin ¨Başbakan hakkında Öcalan'a sayın dediği iddiasıyla inceleme aşlatıldı. u konudaki yorumunuz nedir?¨ sorusu üzerine

Arınç: "Başbakanın 2000 yılında bir mülakatta bu kelimeyi kullandığı iddia ediliyor. 7 yıl sonra bu konunun gündeme gelmesinin nedeni nedir bunu herkes tahmin eder.Bir gerçek varsa böyle bir konuşma yapılmışsa bunun cevabını aramakta fayda olabilir.Başbakan kendi açısından cevap verdi.Muhalefet partilerinden de 'bu kelimeyi bu anlamda kullanmıştır' diyecek çok fazla insan çıkmadı.Bunun kasıtlı olarak söylenmediği yönünde görüş belirttiler.Başbakanı tanıdığım için, o camiayı tandığım için söylüyorum. O camiada Öcalana sayın diyecek bir tek bile insan bulamazsınız .Yargı süreci de başladı.Herkes bu sürecin sonucunu beklemeli. Benim tanıdığım kadarıyla Başbakanın bu kelimeyi saygı anlamında kullandığını düşünmüyorum. Şehitler için kullanılan kelimenin de (kelle), o cümleler içerisinde konuşmanın tamamı dikkate alındığında aşağılayıcı bir ifade olarak söylendiğini tahmin etmiyorum ve buna inanmıyorum."

28 Mart 2007 Çarşamba
http://www.akpartiforum.com/newreply...treply&t=47697

Konu Üç mevsim tarafından (11-23-2008 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
bir soru, soru, sorum, var

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)