AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-23-2008, 15:32   #1
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Standart Erdoğan çeker giderim dedi
Erdoğan çeker giderim dedi !
"Seçimlerde partim ikinci olursa genel başkanlığı bırakırım.."

Başbakan Tayyip Erdoğan, Hindistan'da siyasî kariyeriyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Zaman'ın haberine göre beraberinde Yeni Delhi'ye giden işadamlar ile akşam saatlerinde bir araya gelen Başbakan Erdoğan, yerel seçimlerin sonucuna ilişkin olarak, partisi ve kendisine olan özgüvenini ortaya koydu.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, toplantıda "Seçimlerde partim ikinci olursa genel başkanlığı bırakır, çeker giderim." dedi. Oberoi Oteli'nde basına kapalı olarak yapılan toplantıda Hindistan gezisini değerlendiren Başbakan, burada işadamlarının sorunlarını dinledi. İş dünyasının temsilcilerinin bürokratik oligarşi konusundaki şikayetlerini destekleyen Erdoğan, kendisinin de bir başbakan olarak hâlâ bürokrasiyle uğraştığından dert yandı. Özel sektör-hükümet dayanışmasıyla bürokrasiyi aşacaklarına inandığını dile getiren Erdoğan, "Bakın ben mücadeleden yılmadım, yılmayacağım. Oy kaygım yok. Milletim beni iktidardan alırsa başımızın üstünde yeri var. Hiçbir şeyi iktidar kaygısıyla yapmıyorum ve açık söyleyeyim, seçimlerde partim ikinci olursa genel başkanlığı bırakırım." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Oberoi Oteli'nde Türk işadamlarıyla geziye ilişkin bir değerlendirme toplantısı düzenledi. İşadamlarının sorunlarını dinleyen Başbakan, kendisine yöneltilen soruları tek tek not aldı. İşadamlarının sorularını toplu olarak cevaplayan Erdoğan, en fazla 'bürokrasi ve bankalardan alınan kredilerin erken çağrılması ile ilgili serzenişler' üzerinde durdu. Krediler konusunda kendisinin de bankalara uyarılarda bulunduğunu hatırlatan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince ile bir araya geldiğini ve bu konudaki sıkıntıları kendisine aktardığını söyledi.

Erdoğan, Özince ile olan diyaloğa ilişkin şunları söyledi: "TBB'yi toplantıya çağırdım. Merkez Bankası'nın alınan döviz kredileri karşılığında yüzde 11 teminat aldığını ve o teminatı geri istediklerini söylediler. Peki bunları halka verecek misiniz, diye sordum. 'Hayır' dediler. İnsaf, el insaf. Bankalar bir senede 11 milyar dolar kazandı. Buna rağmen taşın altına ellerini sokmuyorlar. Bunlar ilave rantın peşinde. Bankalar anlayışsız, ürkek ve korkak. Gerekirse biz Ziraat Bankası olarak bir kamu bankasını devreye sokacağız."

ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-23-2008, 15:34   #2
Kullanıcı Adı
çilik
Gider Valla !!!!
O sözünün eridir Başkaları gibi Değil
Ama Merak etme BAşbakanım Seni bırakmayız biz
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 15:36   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Varmı bu kadar delikanlı, açıkyürekli bi genel başkan daha ?. . .
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 15:38   #4
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yokkk yokkk yokkkk
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 15:39   #5
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
YOK TABİİ ERKEKSELER ÖTEKİLERDE SÖYLESİNLER...
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 15:45   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
o garanti

ama ikinci olmak gibi bir niyetimiz yok
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 16:26   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Siyaset arenasında doğru bir söylem olabilir,fakat matamatiksel olarak düşündüğünüz zaman yanlış! Kimsenin yarına çıkacak hesabı yok.Bizler önümüze bakıp,vatan millet için doğru dürüst çalışmaya çalışalım.Art niyetlilerin dolduruşlarına kulak asmayalım.!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 19:04   #8
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Gider ama buna gerek kalmayacak.Seçimlerden gene birinci parti olarak yüzümüzün akıyla çıkacağız.
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
çeker, dedi, erdoğan, giderim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)