12-23-2008, 21:08 | #1 |
Messi'ye göre Türkiye'nin en büyük kulübü
Türkiye denilince akla gelen ilk şey GALATASARAY'dır..
Özbekistan Futbol Federasyonu’nun (ÖFF) davetlisi olarak Taşkent’e gelen Barcelona’nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi, Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aregones ve yıldız oyuncusu Güiza için zaman gerektiğini söyledi. Yıldız futbolcu Türkiye denince de aklına sadece Galatasaray’ın geldiğini ifade etti. Arjantinli yıldız özel davetle geldiği Taşkent’te temasları sonunda düzenlediği basın toplantısında soruları cevapladı. Messi, Türkiye’den transfer konusunda kendisine her hangi bir teklif gelip gelmediği ile ilgili olarak, ’’Hayır öyle bir teklif almadım. Şu anda bulunduğum kulübüm Barcelona’dan memnunum. Bana gerekli imkânları sağladılar. Kendimi iyi hissediyorum. Ama futbol bu. Bir gün gelir Türkiye’yi de düşüneceğim zaman olabilir." diye cevap verdi. Messi, Türkiye’ye transferi söz konusu olursa, hangi kulübü tercih edeceği ve hangi takımları tanıdığı şeklindeki bir soruya ise, ’’Şimdilik Barcelona’da oynuyorum ve çok da mutluyum. Türkiye denildiğinde aklıma ilk gelen şey ise (gülerek) Galatasaray." cevabını verdi. Haberin tamami icin : http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...ey-galatasaray
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-24-2008, 01:53 | #2 |
tabi adam geleceği zamanı biliyor otuzbeş yaşından sonra. kazandığı paranın üzerine cila yapmak için türkiyeden iyi bir seçenekmi var .alıcısı bol olur örneği bol..:D
|
|
12-24-2008, 03:06 | #3 |
dogru soze ne hacett=)))
|
|
12-24-2008, 09:53 | #4 |
Messi dediyse doğrudur:D
|
|
12-25-2008, 21:46 | #5 |
GÜncelleme