AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-06-2009, 13:32   #1
Kullanıcı Adı
AK_Genclik
Arrow Tebrikler Numan Kurtulmuş
Çağlayan'da gerçekleşen Filistinle Dayanışma Mitinginde kürsüye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u "Başbakan Numan" sloganları üzerine bu sloganın yeri burası değildir biz bugün Filistin için toplandık diyerek önemli bir birlik mesajı vermesinden ötürü tebrik ediyorum.

Umuyorum ki Numan Kurtulmuş gibi güçlü hitabeti olan ve yıkıcı değil yapıcı muhalefet vasıflarına sahip olan Saadet Partisi mecliste yerini alır.

Yalnız bu dediklerim arasında Saadet Partililer yok.. Saadet'teki değişim'in Saadetlilerdede olması gerekiyor. Yıkıcı muhalefet değil yapıcı, etkin muhalefet bekliyoruz Saadetlilerden

AK_Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-06-2009, 15:51   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Numan beyin bu davranışını televizyondan (TV5) canlı izledim, çok hoşuma gitti.

Numan beyi tebrik ederim.

İnşallah mahalli seçimlerden de başarılı çıkar, başarılarının devamı dileğiyle.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2009, 16:44   #3
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Numan başkan bir tane ....
Takdire şayan bir davranışta bulundu.
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2009, 22:46   #4
Kullanıcı Adı
Bir dost
Numan KURTULMUŞ siyasete yeni bir soluk olcak inş. kırıcı değil yapıcı eleştirileriyle siyasetin gözbebeği.ALLAH yardımcısı olsun.
Bir dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2009, 23:04   #5
Kullanıcı Adı
Beritan
Numan kurtulmuş....o konuşması mükemmeldi bu 1 orda o sloganı atanları susuturmasıda ayrı bi mükemmellik kattı.....orayı siyasi amaçla kullanıyo diyenlere bir cevaptı.....Allah yardımcısı olsun başkanımın...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-09-2009, 16:03   #6
Kullanıcı Adı
EFendy_Cocuq
Bende Orada idim Saadet bayragi verdiler Önde En önde idim BEnde Baskasina vErdim Elimde Filistin bayragi var Al abi sen bunu Salla Dedim ) Öylelikle Vermis oldum Ya Numan Başkan Doğru Olani Yapti Birde Saadet Mitingine Döndürmeye Calisan Vardi ama Hak Destek Vermedi..

Bende numan Başkani tebrik ediyorum 1 sözü bakin onca insanin taktirine gitmis tv5 izleyen arkadaslar keske orda olsa idi o atmosferi yasasa idi..

Akp genclik Olarak bizde böyle bir calisma Bekliyoruz
EFendy_Cocuq isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-09-2009, 16:05   #7
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
tebrikler Numan Kurtuluş. hem organizasyon için hem konuşmasından dolayı.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)