AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-07-2009, 00:25   #1
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Standart İnsanı beyninden vuran kare!
İsrail'in Gazze'deki bir BM okuluna bomba yağdırdı. İsrail'in Gazze'deki bir BM okuluna bomba yağdırdı. Ölenlerin sayısı giderek artıyor, bölgeden acı feryatlar yükseliyor.

İsrail'in Gazze'deki bir BM okuluna düzenlediği saldırıda en az 40 kişinin öldüğü bildirildi. Bu saldırı aynı zamanda İsrail'in saldırılara başladığı 27 Aralık tarihinden bu yana bir seferde en fazla Filistinli'inin öldüğü saldırı.

Hastane kaynakları, BM'nin Filistinli mülteciler için kurduğu ajansın (UNRWA) Cebaliye'deki bir okulu ve civarında en az 40 kişinin öldüğünü aktardı.

Aynı kaynaklar, ölenlerin, şiddet olaylarından kaçarak okula sığınan kadın ve çocukların olduğunu bildirdi.


 

ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi