![]() |
#1 |
![]() Ben şunu anlamıyorum, gazetecilerimiz medyamız tanıdığım herkes hep aydın doğanın medyasına yükleniyor onların foyalarını ortaya çıkarıyor onların terörüyle mücadele ediyor. Tirajları onlar kadar olmasada gözden kaçan öyle hain öyle gözü dönmüş öyle suratına tükürülesi öyle karaktersiz bağışlayın öyle fahişe gazeteleri varki bunlar AKŞAM MEDYA GURUBU adı altında faaliyet gösteriyorlar. Bunların AKP düşmanlığı Doğan'ın medyasını 3 e 4 e katlar be.. Yazarlarından bir ORAY EĞİN , BEKİR COŞKUN'U mumla aratır ?
Elimdeki dayanamayıp kaydettiğim bir kaç şeyi sizle paylaşıyorum, içlerini görün bunların göründe doğan medyasına şükredin(!) ![]() ![]() Şu TERCUMAN denen truva atı silahşörlerinin şu manşetlerine ne yazdığını görüyormusunuz ! Artık ne kadar gözleri dönmüş anlayalım. 22 temmuz seçimleri öncesi AK Partiyi yıkmaya iktidara getirmemeye EN ÇOK GÖZÜ DÖNMÜŞÇE ÇALIŞAN GAZETE TERCUMAN' DI !! Gidip arşivlerine bakabilirsiniz.. Aslen CHP'li hatta ERGENEKONCU bunlar..AK Partiyi yıkmayla ülkenin başına beşla göstermekle vazifelilerdendiler.. ![]() ![]() Ergenekon terör örgütü mensupları hatırlarsanız yakayı ele verince hedef ordu yargı diyorlardı hani.. İşte bu icadı ilk GÜNEŞ kullanmıştı. Ergenekon tutuklusu MUZAFFER TEKİN'i korumak için ona kurulan tuzak aslında orduya diye yazmıştılar. Bu yazarlarını en son AKŞAM'da görmüştüm. ![]() ![]() Ergenekonun kuyruğuna basılması AKŞAM GRUBUNU ciyaklatıyordu. Tabi Cumhuriyetide.. ![]() Bu yazının devamında belgelerde vardı. YANİ GÜNEŞ GAZETESİ İŞÇİ PARTİLİ OLDUĞU GÖZÜKÜYOR.. TARAFA İLK KOMPLOYU KURAN GÜNEŞ'Tİ. AKŞAM yazarı GÜLER KÖMÜRCÜ yakayı tam ele verenleri.. Açık açık halk düşmanı olduğunuda söylüyordu.. ![]() ![]() Namaz kılanlarada dindarlara korkunç terör estirdi bu GÜNEŞ gazeteleri özellikle.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte böyle bu çizgideler neseplerine tükürdüklerim.. Daha neler neler var.. Allah belalarını versin..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Paylaşım çok güzel olmuş.. Ve zaten Güneşi anlamak için Show tvyi izlemek yeterli bu aralar.. Yalnızca isimleri değişik!..Doğan medyasının aynısı. İyi refikler..
Tercüman ise önceki çizgisinin dışında, magazin gazetesi olduktan sonra iyi sapıttılar.. Allah ıslah etsin valla! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Beterin beteri vardır/İyilik yap sana kardır/Bütün Dünya senin olsa/Akibet yerin mezardır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Türkiye'den Ya bu taraflı onun bunun medyası silinecek Yada biz silineceğiz... Başka yolu yok bu ülkede böyle yayın yapmaya devam ederlerse ya onlar gidecek buralardan yada biz...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bunlar daha ne ki neler var neler ne diyelim her zaman söylediğim sözü yineliyorum Allah islah etsin etmezse de kahretsin + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Şu Oray Eğin.. Homoseksüel olup 'psikoseksüel'(!) hastalık raporu ile askerlik yapmayan şahıs değil miydi?..
Evet öyleydi.. Bu Rıza Zelyut'la da mail yoluyla tartışmıştım bi ara.. Her konuda aşağılık tavırlar gösteriyordu kalmadı malzeme bi günde Anadolu'nun köy zihniyetini hor görüyordu köşesinde ''Osmanlı köylüsü geri geldi'' diye. Osmanlı köylüsü diye tuhaf tuhaf çıkışlar yapıyordu.. Verdiği cevapta hala duruyor bende, bu adam da aydınsa bende o Osmanlı Köylüsünün en karanlığıyım demiştim içimden yani o derece.. (İlk mailim bu; MAİL 1 . Cevabı ve ikinci yorumum da bu idi; MAİL 2 Bi de bi kadın vardı Güneş'in yazarı.. O da öyle aynı kafadan cevaplar veriyordu.. Ama ne tuhaf ki ikisi aynı anda cevap atıyordu, tekrar cevapladıktan sonra ikisi de geri cevap yollamıyordu.. Çok garip! (Yani bu köşe yazılarına tepkimizi koymalıyız, yazılarına hayıflanıp köşeye çekilmemeliyiz bi sesimiz her zaman olmalı; tükürülecek suratları olduklarını yüzlerine karşı birileri söylemeli!...) Bunlar millete ve onların iradesine meydan okuyan kalemşorlar işte.. Evet yalnız Doğan medyası değil.. Zaten kartel tabiri Karamehmet'i de içine alıyor.. Hele bu ''akşamcı''lıkları bi âlem!.. Bir ara iyi birbirlerine düşmüşlerdi ama Aydın Doğan sansüre çekmişti Karamehmet'in gazetelerini.. Sonra kapalı kapılar ardında öpüşüp, koklaşıp barıştılar heralde.. Şimdi yine çirkeflikte yarışıyorlar; ''hangimiz daha rezil'' diye... Konu FarukARSLAN. tarafından (02-23-2009 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Taraf Gazetesi geçtiğimiz hafta öyle bomba bir haber yaptıki ancak nedendir bilinmez diğer medyada esamesi bile gözükmedi bu haberin yani ben o kadar bakarım göremedim..
İŞTE MİLLETİN GELECEĞİNİ BATIRMADA HAİN İŞBİRLİĞİNİN SAHİLE VURAN KIRINTISI !!! ERGENEKON ÇETESİNİN DARBE PLANLARINDA AKŞAM GRUBUNU YÖNLENDİRME İŞBİRLİĞİ ; ![]() Arkadaşlar, Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bunların bütün çakallıkları elimde.. Kendi pisliklerinde boğabiliriz bunları daha neler var neler..Bana başbakanımızla bir randevu ayarlayın..İplerini çekeriz diyorum ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|