![]() |
#1 |
![]() Manisa’nın Turgutlu ilçesinde aşırı hız sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi ağır yaralandı. Direğe çarparak ikiye ayrılan aracın bir kısmı cayır cayır yandı
E-96 Karayolu üzerinde bugün sabaha karşı 05.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi ağır şekilde yaralandı. Manisa'nın Turgutlu ilçesi girişi Fatih sanayi sitesinin karşısında meydana gelen olay, Salihli istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan 45 SA 3370 plakalı aracın aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direklerine çarparak ikiye bölünmesiyle meydana geldi. İki parçaya ayrıla aracın kopan ön kısmı yolun ortasında yanarken, diğer kısmı sürüklenerek orta refüjde kaldı. ![]() (Haber 7)
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (01-20-2009 Saat 07:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() BU TÜR HABERLERİN BU FORUMDA YAZILMASINDAN RAHATSIZIM......HERKES GAZETE OKUYOR BU HABERİNDE TARTIŞILACAK YÖNÜNÜN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN BU TÜR HABERLELE FORUMUN MEŞGUL EDİLMEMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...SONUÇTA SİYASİ BİR FORUM...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ona bakarsak diğer haberlerde gazetelerde yazıyor... rahatsız oluyosan bakma bu haberlere... bizde keyfi yere koymuyoruz bunları... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() diğer haberi yorumlamak gerekiyor...genele bakarsan siyaset ve politika üzerine bu haberin neyini tartışıcaz ben onu merak ediyorum?...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yaa sana sordummu ben ne paylaşacağımı... beğenmiyosan okuma zorla okutmuyoruz bunları... ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |