AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-08-2007, 15:27   #1
Kullanıcı Adı
mustafak
Standart Nasıl bir Gençlik?
Öncelikle ben AK Partili değilim. Ama şu anda oyumu AK Parti'ye vereceğim. Ancak dün İstanbul Fatih'te gördüğüm manzara beni korkuttu. Bence AK Gençliği çağı yakalamış olmalı. Evet efendim demekten başka bir iradesi olmayan, abilerinin sözünden çıkmayan, birey olduğunu unutmuş bir gençlik nasıl ülkemizi geleceğe götürür. Bu sıcakta takım elbise giymeyi erdem saydam, hafif sakallı, parmağında görünür büyüklükte bir yüzük takan gençliği etrafımda görmek istemiyorum. Ancak Fatihte maalesef AK Gençliği gibi değil daha çok Saadet Gençliği gibiydiniz. Ben sadece eleştirimi belirtmek istedim.....

mustafak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-08-2007, 15:34   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Öncelikle hoşgeldiniz ...

Vereceğiniz kararda hakkınızda hayırlısı olan olsun.

Ak Parti derken, sadece bir kısım insanın değil, Türkiye'yi kucaklayan, hatta soldan bile oy alabilen bir partiden bahsediyoruz.

Bizim içimizde milli görüşten gelen kardeşlerimizde var, diğer kesimlerden gelenlerde.

Biz çağı yakalamayı, medeniyeti insanların kılık kıyafetleriyle, saç sakallarıyla değil, beyninin içindekilerle görüyoruz ...

Sizi korkutan şeyler bu ülkenin gerçeğidir, bizler nasıl mini etekli, düşük bel pantalon diyen bayanlardan, baylardan korkmuyorsak ve içimize sindiriyorsak, bunları doğal karşılayan herkeste bizim sakalımıza, kılık kıyafetimize saygı gösterecek ...

Bizim siyasetteki anlayışımız budur.

VesseLam.
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 15:39   #3
Kullanıcı Adı
akadam20
FIKIRLERINIZ ICIN TESEKKUR EDER SAYGILARIMIZI SUNARIZ
SELAMETLE
SERCAN
akadam20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 15:54   #4
Kullanıcı Adı
mustafak
Ben her zaman demokratik yollardan seçilmiş tek partilerin ülkeyi ileri götüreceğine inanıyorum. Tarih boyunca vatandaş ile halkı birbirinden ayıran onlara göre Cenabı Hakkın Partisi bana göre ise Cehennemin Hizmetkarları Partisi'nin dışında tek parti iktidarları her alanda orantılı bir büyüme sağlamıştır.

Birey olarak liberalim. Bunu ifade etmekten her alanda onur ve gurur duydum. Muhafazakar veya başka payeler biçilmiş demokratlığa karşıyım.

Bildiğim kadarıyla geçen seçimde AK Parti yüzde 35'in üzerinde oy almıştı. Ancak Refah ve onun devamı olan demokrasiyi din devletine giden bir araç olarak gören siyasetin temsilcileri en iyi zamanlarında yüzde 22'ye çıkmıştı. Hala AK Parti'nin merkez kalesinde Saadet Partisi'nin kırıntılarını görmek beni üzdü.

"Biz çağı yakalamayı, medeniyeti insanların kılık kıyafetleriyle, saç sakallarıyla değil, beyninin içindekilerle görüyoruz"

O zaman Tayyip Erdoğan yurt dışı gezilerine de heralde özlemini duyduğunuz o manzaradaki kıyafet ile gitsin. Böyle şey olurmu? İnsanları kılık kıyafetleriyle yargılamak yanlış. Ancak 21.yüzyıl Türkiye'sinde iktidar ve yeniden iktidar adayı bir partinin değişmesi lazım. Yani en azından gömleklerini.... :D

Bununla beraber mini etekli ve düşük belliyi içinize sindiremesenizde bu ülkede varlar ve olmaya devam edecekler. Eğer 7 yıl önce nasılki türbana özgürlük için Beyazıttan Çapaya yürümüşsem, yarın bir gün olur da düşük bel ve mini eteği yasaklarsanız (Korkmuyor değilim) onun içinde yürümeye devam ederim. Ben sadece biraz medeniyetten bahsetmiştim. Ancak olay mini etek ve düşük bele geldi. Kusura bakmayın.....

Az öncede söylemiştim ama AK Parti'li değilim, ancak iktidarından memnunum. Geçen sene marketten 50 YTL7lik ne alıyorsam, bu yılda aynısını alıyorum. Memnunun ama korkularım var
Alt 07-08-2007, 16:11   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazil

Bahsettiğimiz şeylerde ufak tefek farklılıklar ...

Meydanlarda yürümenize gerek yok, farkederseniz " biz nasıl içimize sindiriyorsak " demiştim : )

Bizim özlemini duyduğumuz şeyler Hamdolsun yerine geliyor. Başbakan'ım yurt dışı gezisine giderken, Salih Kapusuz üstadımda gidiyor. Kimse birine sen sakallısın, sen değilsin demiyor. Ama bu özellik dış ülkelerde mevcut, bizim halkımız hala ideolojik saplantılardan kurtulmuş değil.

Unutmayın ki memnun olduğunuz iktidarın içinde sizin kırıntı diye bahsettiğiniz, ama bizim saygı ve hürmet duyduğumuz milli görüş cizgisinden gelen ve yeni açılımlara adım atmış üstadlarımız bulunmaktadır. Bizde bununla her zaman gurur duymuşuzdur.

Başbakanımızında dediği gibi Ak Parti merkezi halk olan bir partidir. Saflarımızda solcusuda var sağcısıda ... Farkımız bu ...

Korku meselesine geldiğimizde, malesef bunun sorumlusu ana muhalefet partisi başta olmak üzere, halkın iradesinden korkan bir takım odaklardır.Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi meydanlarda rejim elden gidiyor yaygarı yapıp, solu birleştirmeye çalıştılar, ve millete kaygı aşılamaya çalıştılar. Ama haklı tek bir gerekçe bulamadılar. Şöyle Ak Parti'nin 4,5 yıllık icraatlarına bir göz gezdirin, kimin yaşam koşullarına karışılmıştır?

Bu korku virüsü salmaya çalışan insanların asıl niyetleri, demoktarik yoldan elde edemediklerini illegal yollardan elde etmeye çalışmak, bunu yaparkende, kaygıya düşen insanları yanlarına çekme çabalarıdır.

Bunu anlamanın en güzel yoluda yakın zamana bakmadıktır. Farkederseniz CHP - DSP birleşmesinden sonra birden korkular bitti, MHP için çabalar başladı be terör hortladı ...

Herşey gün yüzünde ....

Korkularla yaşamak yerine insanlara güven duymak en güzeli olsa gerek.

VesseLam
Alt 07-08-2007, 16:21   #6
Kullanıcı Adı
mustafak
Mevcut üstadların Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde maalesef bir iç muhalefet gibi çalıştığını herkes gördü. Genlerinde olan gerginlik politikasını o dönemde de Dindar Cumhurbaşkanı istiyoruz edebiyatıyla tabana yayma hareketini anlamayan mı var. Salih Kapusuz çok başarılı bir politikacı ancak bir sorum var

Neden sakallı bir bakanımız yok?

Herşey gözönünde ben bazı düşüncelerinize katılmıyorum ve bunun zorunda da değilim. Ama tüy siyaseti yapmak da istemem...

Güven duymanın ilk şartı güven vermektir......
Alt 07-08-2007, 16:32   #7
Kullanıcı Adı
EYÜB
SELAMÜNALEYKÜM... SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR BEN BANDIRMADAN ARANIZDAYIM,HEPİMİZ BİLİYORUZKİ BAŞBAKANIMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ MUASIR MEDENİYET ÇİZGİSİNİ YAKALAMANIN YOLU DEMOKRASİ,FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ VE İNSAN HAKLARINA RİAYET ETMEKTEN GEÇER.BU PLATFORMDA EMİNİMKİ GÜZELBİR BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLUŞTURACAĞIZ..HERKESE SAYGI VE SELAMLAR..
EYÜB isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2007, 04:04   #8
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Aramıza hoş geldin mustafak.

Güzel ve seviyeli bi muhabbet oldu.

Özellikle yusuf arkadaşıma da yazdıkları için teşekkür ederim.

İnşallah diğer konularda da böyle seviyeli ve tatlı muhabbetlerde bulunuruz.

Sizi aramızda aktif olarak görmek istiyoruz.
Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2007, 04:51   #9
Kullanıcı Adı
Necip Fazil

Mustafa kardeşim öncelikle kusura bakma cevabı geciktirdik.

Seninde dediğin gibi bu mevzular üzerinden sözü uzatmak çokta faydalı değil, ama sorunun cevabını vereyim. Kim neyi hak ediyorsa partide o yeri alıyor. Özellikle sakallı olsun veya olmasın diye bir düşüncenin olduğunu zannetmiyorum. Kabiliyeti olan ve Başbakanımızın çalışmak istediği herkes kabinede yerini alabilir.

Aynı şekilde bende bazı düşüncelerinize katılıyor bazılarınada katılmıyorum, buda insanın doğasında olan bişeydir.Önemli olan bunu saygı çerçevesinde ortaya koyabilmek.İnşaAllah ilerleyen zamanlarda kendimizi daha iyi anlatma imkanına sahip oluruz.

Hakkımızda hayırlı olanı temenni ediyorum.

VesseLam
Alt 07-09-2007, 11:31   #10
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
görüş ve önerilerin için teşekkürler mustafa kardeş.ama şu yönden bir bak meseleye.burda forumda fikir eleştiri beyan edebilyosun.ve buda olumlu karşılanıyor.diğer forumlarda bu yok.inş. gerçek gençliği burda göreceksin.selam ve dua ile.
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)