AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 02-02-2009, 15:07   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Sözcü, Davos'un Faturasını Çıkardı Bile
Bu Gazetenin Derdi Ne

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-02-2009, 15:21   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
2-3 gündür takib ediyorum şu gazetenin tavrını.. Yahu manşeylerine bile bakmak yeterli oluyor 'bu gazete mi Allah aşkına!' diye iç geçirmeme.. Yahu bu kadar basit bir şey olamaz, ben AK Parti karşıtı olsam böylekarşıt yazıların basitliğinden ötürü 'demek ki bunlarda var bir ''zorluk'' ' der o partiye alakamı artırırdım...

Ne kadar basit bir yayın, ne kadar kolay bir gazete(cilik) anlayışıdır bu anlamadım..
Bir de demezler mi "Sen kimin Sözcü'süsün diye!"
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 15:29   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
"Tayyip" adlı meçhul kişi bu gazetenin askerlik arkadaşı herhalde... Tayyip Erdoğan bile diyemeyecek kadar çirkefler. Kudursunlar hasetlerinden !
Alt 02-11-2009, 10:04   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
İsraili açıktan destekleyememenin verdiği eziklikle gizli israilçilik yapıyorlar.

Başbakanın davostaki tavrı son derece doğru bir tavırdı... başbakanı bu tavrı için canı gönülden kutluyorum.

Bu tür konularda her zaman bu tavrını bekliyorum.

Gizli israilcileri de lanetliyorum.....
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 03:07   #5
Kullanıcı Adı
yavuz-tr
basit, sallayıp duran, kendisini özgür ilan eden, millete e-mail atıp duran kıytırık internet sitelerinin kullandığı ağızı kullanıyor.
yavuz-tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 03:39   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
yavuz-tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
basit, sallayıp duran, kendisini özgür ilan eden, millete e-mail atıp duran kıytırık internet sitelerinin kullandığı ağızı kullanıyor.
Aynen öyle, çok güzel tespit
Alt 02-12-2009, 03:45   #7
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
isral gazetesimi bu çıkartamadım:D
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2009, 17:20   #8
Kullanıcı Adı
ULUSALCI
Ne o AKP'ciler Emin ÇÖLAŞAN usta yine sizi kudurtmuş. Gerçekleri açık seçik bir şekilde yazmış büyük usta. Yazılarında daima haklı olan Emin Abi yine sizleri kudurtmuş. Haklı olarak adam soruyor. Neden bunca zamandır PKK'ya gösterilmeyen bu tepki dawosta PEREZ'e karşı gösteriliyor? Haklı olarak her sağduyulu insanın aklına ''acaba kurmaca mizansen mi? diye gelir. Ama tabi Vakit denilen zırvalıklar pespayelikler manzumesi kağıt yığınının yazdığı ve zamanında bir grup hukuk insanını hedef gösteren ve akabinde toplantı esnasında katledilen hukuk insanlarını görmüyorsunuz çünkü körsününüz. O pespayelikler manzumesi hala daha bünyesinde Hüseyin Üzmez gibi herifleri barındırabiliyor. Sonra kalkmışsınız sırf size muhalefet diye bir yazara demediğinizi bırakmıyorsunuz. Bu kadar komikleşmeyin isterseniz.
ULUSALCI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2009, 17:22   #9
Kullanıcı Adı
Sevban
Ulusalcı beyefendi, Emin çölaşanın ne olduğunu çok iyi biliyoruz, kopyala yapıştır haberciliğin önderlerinden kendileri, siz şuanda saldırgan ifadelerinizle kendiniz çırpınıyosunuz...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2009, 17:25   #10
Kullanıcı Adı
Jurnal
Alıntı:
ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne o AKP'ciler Emin ÇÖLAŞAN usta yine sizi kudurtmuş. Gerçekleri açık seçik bir şekilde yazmış büyük usta. Yazılarında daima haklı olan Emin Abi yine sizleri kudurtmuş. Haklı olarak adam soruyor. Neden bunca zamandır PKK'ya gösterilmeyen bu tepki dawosta PEREZ'e karşı gösteriliyor? Haklı olarak her sağduyulu insanın aklına ''acaba kurmaca mizansen mi? diye gelir. Ama tabi Vakit denilen zırvalıklar pespayelikler manzumesi kağıt yığınının yazdığı ve zamanında bir grup hukuk insanını hedef gösteren ve akabinde toplantı esnasında katledilen hukuk insanlarını görmüyorsunuz çünkü körsününüz. O pespayelikler manzumesi hala daha bünyesinde Hüseyin Üzmez gibi herifleri barındırabiliyor. Sonra kalkmışsınız sırf size muhalefet diye bir yazara demediğinizi bırakmıyorsunuz. Bu kadar komikleşmeyin isterseniz.
Ulusalcı biraz daha mantık lütfen...
Jurnal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
sözcü

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)