02-05-2009, 23:13 | #1 |
Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'a Göre Irkçılık.
İnancımızda da böyledir. Irkçılık diye bir ideoloji olamaz. İdeoloji;saadet nizamını elbirliğiyle kurmak ve yürütmektir. Güneydoğu Anadolu ile aynı tarihin evlatlarıyız. İnanç bağımız bizi birbirimize bağlıyor. Sömürüldükten sonra Kürt olsan ne olur Türk olsan ne olur.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-05-2009, 23:18 | #2 |
Konu başlığında genel olarak ırkçılığı değerlendirecekmiş gibi görünüyordunuz da galiba siz sadece Türkçülüğü kastediyorsunuz. Bir de bu sözler Necmettin Erbakan!a mı ait. Sizin yorumunuz mu ?
|
|
02-05-2009, 23:20 | #3 |
Necmettin Erbakana ait sözlerdir.
Türkçülük de bir ırkçılık değilmidir? |
|
02-05-2009, 23:27 | #4 |
Yanlışınız var demedim. Irkçılık genel bir kavramken, Türkçülük onun altkavramıdır. Sözlere de katılıyorum. Çok doğru söylenmiş. Osmanlının o kadar milleti bir arada tutabilmesinin nedeni birleştirici unsur olarak İslam'ı görmesidir. Bu toprakların çimentosu yine İslam olmalıdır.
|
|
02-06-2009, 00:56 | #5 |
Tek bir tanımı olamayacağından, kişinin kendi düşünce harmanından çıkan sonuçların farklı olduğundan Türkçülük ırkçılık değildir. Türkçü olup da ırkçı olan yok mudur? vardır. fakat her Türkçü de ırkçı değildir. sapla samanı ayırt etmek gerekir. direk 'ırkçılık' deyip kesip atmak noksanlık olacaktır.
|
|
02-11-2009, 20:14 | #6 |
Türkçülük ırkçılık değildir çünkü ben türkçüyüm ama diğer vatandandaşlarımıza karşı hiçbir düşmanlığım yok bu yüzden de ırkçı değilim
|
|
02-11-2009, 21:33 | #7 |
ALLAH HOCAMDAN RAZI OLSUN NE GÜZEL SÖYLEMİŞ
|
|
02-11-2009, 21:41 | #8 | |
Alıntı:
evet imzamı atarım bu yorumun altına eyvAllah kardeşim Irkçılığa örnek; Amerikadaki beyazların yıllarca siyahlara takındığı tavır.. bizlerin böyle bir örneği yok... Hocamızdanda ALlah razı olsun insALlah.. |
||
02-11-2009, 22:04 | #9 |
Türkçülüğü bana tanımlarmısınız.
|
|
02-11-2009, 22:24 | #10 |
arkadaşlar bu saadet niye bu kadar geriledi acaba biz öz eleştiri yaptılarmı bunun suçlusu erbakan değilmidir imam hatiplerin kapatılmasının altında eski partim saygı duyduğum bir insan olmasına rağmen sayın erbakanın imzası varmıdır yokmudur yok asker müdahake etti yok sıkıştırdılar benim anlayacağım cevaplar değil biz meclise erkek adam diye gönderdik ürkeklerin cezasını halk kesiyor zaten imzayı atacağına arkadaş ben millete dönüyorum dese idi koltuk secgisi ağır basmasaydı şimdi saadet partisi nerde olurdu ak parti diye bir parti olurmuydu saadet kendini bitirmiştir bu saatten sonrada dirilmesi mümkün değildir ölü dirilmez arkadaşlar erbakan hoca gibi saadetinde işi bitmiştir yazıkkı tarih bu ülkede tayyip gibi ...iki okka çeken bir başbakan nasip etmiştir bize onun için DURMAK YOK YOLA DEVAM onun için halkın partisi AK PARTİ dir saadetli kardeşlerime de kendilerine bir öz eleştir yapıp bir silkelenip at gözxlüklerini atıp kendilerine gelmelerini tavsiye ederim bu rüyadan uyansınlar kendilerini kandırmasınlar
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|