02-07-2009, 23:51 | #1 |
Tıp Fakültesinde Hayat...
Birçok kişinin merak ettiği bir ütopyadır..
Tıp fakültesinde okuyan öğrenciler nasıl yaşıyor, dersleri nelerdir, nasıl yaparlar ederler diye? Her ne kadar normal insanlar gibi görünselerde tıp fakültesinde okuyanlar için hayat ayrı bir işkence vede çiledir. Bu işkenceleri eğlenceli bir dille eleştiren iki adet video paylaşmak istedim sizlerle. %99 luk gibi devasa bir kısmı her genç ve çilekeş doktor adayının başından geçmiştir. Aksi iddia edilemez. =) İkinci video, birinci videonun devamıdır. Her ikisinide izledikten sonra yorumlarınızı esirgemezseniz sevindirik edersiniz bizleri. =) Buyrunuz: http://www.3gpdb.com/videoy.php?b=HX...-blm-kasa-film ikinci kısım: http://www.3gpdb.com/videoy.php?b=ZG...-blm-kasa-film
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-14-2009, 20:48 | #2 |
Başka bir forumda bu videolar çok beğenilebilir. Defalarca seyredilip tavsiye edilebilir belki de.Çok komik ve de çok güzel olduğunu söylenebilir.
Bu foruma gelince, burada olmaması gereken videolar diye düşünüyorum. Komik mi hayır genel itibariyle komik değil. Güzel mi olabilir belki. Ama mesele bu değil. Videolar, sansüründen anlıyoruz ki bol küfürlü. Hadi küfürler sansürlenmiş peki ya insanı rahatsız edici diğer konuşmalar. Evet işte onlar hiç de hoş değildi. Bilemiyorum; kimilerine benim takıldığım, eleştirdiğim noktalar oldukça basit gelebilir ama ben basit bulmuyorum ve bu tür videoları AkParti Forum'da görmek istemiyorum. Beni rahatsız ediyor çünkü bu durum. |
|
02-14-2009, 21:34 | #3 | |
Alıntı:
Başka bir forumda beğenilip, bu forumda beğenilmemesini ise anlayamadım. Forumları oluşturanlar kişilerdir. Oradakilerde insandır buradakilerde. Orada da beğenen/beğenmeyen muhakkak olacaktır. Burada da. Dolayısıyla bir forumun beğenip, diğerinin başının tacı etmesi savı kökten yanlıştır! Sansür olayına gelince. Evet 3-4 yerde küfür olarak tanımlanabilecek kelimeler kullanılıyor. Ancak her sansürde küfür anlamına gelmiyor! Velevki öyle birşey olsa bile sansürlendiğinden hiçbir sorun teşkil etmez! Biraz katı bir sansürlenme uygulanmış. "Lan" olarak geçen birçok yer bile sansürlenmiş. Bu ise küfür değil, argo dur! Müsterih olunuzki bu tarz ahlak konularına forumda en hassas yaklaşanlardan biriyimdir! Rahatsız edici diğer konuşmaların ise ne olduğunu ise çözemedim. Siyasi olarak bir yerde "ülkemiz yeni bir ampulle karşı karşıya" ve "tabiki sizler buraya başörtüsü ile gelmeyeceksiniz" diye konuşan hocadan başka rahatsız olunulabilecek herhangi bir yer göremiyorum. Sizler için sakınca teşkil edebilecek tek yerin, hoca taklidi yapan öğrencinin erkek genital sistemini anlatması olduğunu düşünüyorum! Onda ise zaten herhangi bir müstehcenlik söz konusu değildir. Oluşumların bile latince isimlendirilmesi kullanılmıştır. Sadece türk toplumunda fazla yeri olmayan bir konu işlendiğinden olsa gerek bu tepkiniz! Saygılar! |
||
02-14-2009, 21:40 | #4 |
Fakülte hayatını iyi empoze etmişler.Güldürücü.
|
|
02-14-2009, 21:45 | #5 |
Yazdıklarınızın büyük çoğunluğuna hak verdim. Ama film olsun, dizi olsun, video olsun oldukça seçiciyimdir. Eğer ben bu tür şeyleri babamla, annemle, ağabeyimle ya da ne bileyim başka herhangi biriyle rahatça izleyemeyeceksem o film, dizi, ya da video benim için kara listeye alınmıştır. O yüzden bu anlamda bu video da benim için pek bir mana ifade etmiyor.
Saygı bizden |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|