![]() |
#1 |
![]() firsat bu firsattir ömur geciyor
gunahlarim senden tovbe istiyor frakinda degilsin kalbin agliyor ecelin gelmeden gel tovbe eyle nefsin derki daha zamanin coktur kimsenin elinde senedi yoktur vallahi billahi hesabin zordur son nefes gelmeden gel tovbe eyle butun delilerle kurandir ayan atesin sondurur kalpteki iman bu cirkin gafletten gel sende uyan kabrin acilmadan gel tovbe eyle kalbinin kabzini dinle ne soyler duy seni RABBIME sikayet eder bulanikligini tovbeyle gider can tenden cikmadan gel tovbe eyle ALLAH sevgisidir ruhun gidasi bunu feryad eder arsin nidasi savarmi tovbesiz gaflet yarasi cehennem tutmadan gel tovbe eyle Yillarca ozledim ben Muhammed’i Dunayda gozlerim onu gormedi Gidenler bir daha geri donmedi Medine’ye sefer olsa da gitsem Medine yolunda gul demet demet Salat selam olsun sana can Ahmed Medine’de gul Ravzayi gorsem Sallallahu ala Nebi Muhammed Ravza’nin kubbesi yesil boyadir Gece gorduklerim belli ruyadir Gonlumun hastreti hep ravzayadir Medine’ye sefer olsada gitsem Gozlerimde tuter yesil ravzasi Muhammed’e ermek hakkin rizasi Ya Rabbi silinisin gonlumun pasi Medine’ye sefer olsada gitsem Sonmeyen bir ates dustu sineye Yillardir hastretim ben Medine’ye Medine’de Muhammed’i gormeye Medine’ye sefer olsada gitsem Baksana yas doldu yine gozume Kimseler inanmaz oldu sozume Resul’un askini kattim ozume Medine’ye sefer olsada gitsem Cefasi cok cilesi yok Kimi ac gezer kimisi tok Kiminin evi barki yok Sen haline sukret dostum Beterin beteri vardir Iyilik et sana kardir Butun dunya senin olsa Akibet yerin mezardir Dunya yalan gel aldanma Sakin herkesi bir sanma Bu yalan dunyaya kanma Sen haline sukret dostum Kimi aglar kimi guler Kimi Hak’tan rahmet diler Kimi bir kalemde siler Sen haline sukret dostum Kimi magdur kimi hasta Kimi oynar kimi yasta “Akil yasta degil basta” Sen haline sukret dostum Kimi saraylarda yasar Kimi haline sasar Kimi dolup kimi tasar Sen haline sukret dostum Engelleri asacagiz Hakka dogru kosacagiz Nefs ile yarisacagiz Mu’miniz kalu beladan Allah Allah diyecegiz Nefsimizi yenecegiz Allah Allah diyenleri Ask ile cok sevecegiz Allah’in askiyla dolduk Resulune ummet olduk Canlara canani bulduk Mu’miniz kalu beladan Bu yolda Yunusca sevdik Kardes olmayi ogrendik Sukur her gafletin yendik Mu’miniz kalu beladan Ehli sunnet vel cemaat Yuce Mevla’ya itaat Isimiz ibadet taat Mu’miniz kalu beladan Kabe’dir kiblegahimiz Yuce kur’an kitabimiz Kalbleredir hitabimiz Mu’miniz kalu beladan
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |