![]() |
#1 |
![]() İlk kez şehit ailesini ziyaret ettiler
DTP milletvekilleri Hasip Kaplan ve Sevahir Bayındır, Hakkari'de şehit olan Hüseyin Çekeri'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. DTP'li mellitvekilleri, şehit erin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Bu sabah Cizre'ye gelen DTP Şırnak milletvekilleri Hasip Kaplan, Sevahir Bayındır, Şırnak Belediye Başkanı DTP'li Ahmet Ertak, İdil Belediye Başkanı DTP'li Resul Sadak, görevden alınan Cizre eski Belediye Başkanı Aydın Budak, DTP Şırnak il ve ilçe örgüt temsilcileri ile birlikte şehit er Hüseyin Çeken'in alisine taziye ziyaretinde bulundu. DTP'li milletvekilleri ve beraberindekiler, şehit er Hüseyin Çeken'in babası Faraç Çeken ile diğer yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Meclis çalışmaları ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle daha önce gelemediklerini belirterek, “Geç kaldığımız için özür dileriz. Başınız sağolsun” dedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ailenin bir oğlunun askerde dier oğlunun dağa ckmıs olması gibi ironik bir durum
Kürt halkının yanlış kişilerin ve kurumların peşinden sürüklendiğini söylemek cok acı.. o vekiller de birilerinin kahramanı olurken aynı anda birilerinin de maşası oldukları gerceğini nasıl yediriyorlar..? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bende haberlerde izledim. Garip...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnandınız mı ?
gerçekten içlerinden gelerekmi yapıyolar yapmacık bir politika izliyolar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() adamlar resmen reklam yapıyor ya sizin yüzünüzden şehit oluyor askerlemiz bi de utanmadan baş sağlığına gidiyorlar ayıp ayıp >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() iş tamamen siyaset.Bu şehit ailesi adamların seçim bölgesinden olduğu ve kürt olduğu için için ziyaret ediliyor
Aynı haberi tv de izlemiştim.Yüzlerine baktığımda en ufak bir üzüntü ifadesi yoktu.Sıradan bir ziyaret gibiydi adeta SAmimiyetlerine inanmıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() onu diyorum ha
yha |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|