02-12-2009, 14:48 | #1 |
Annabel Lee
Annabel Lee
senelerce senelerce evveldi; bir deniz ülkesinde yaşayan bir kız vardı, bileceksiniz ismi annabel lee; hiç bir şey düşünmezdi sevilmekten sevmekten başka beni. o çocuk ben çocuk memleketimiz o deniz ülkesiydi, sevdalı değil kara sevdalıydık ben ve annabel lee; göklerde uçan melekler bile kıskanırlardı bizi. bir gün işte bu yüzden göze geldi o deniz ülkesinde, üşüdü rüzgarından bir bulutun güzelim annabel lee; götürdüler el üstünde koyup gittiler beni, mezarı ordadır şimdi, o deniz ülkesinde. biz daha bahtiyardık meleklerden onlar kıskandı bizi- evet!-bu yüzden(şahidimdir herkes ve o deniz ülkesi) bir gece bulutunun rüzgarından üşüdü gitti annabel lee. sevdadan yana, kim olursa olsun, yaşça başça ileri, geçemezlerdi bizi; ne yedi kat göklerdeki melekler, ne deniz dibi cinleri, hiçbiri ayıramaz beni senden güzelim annabel lee: ay gelir ışır, hayalin irişir güzelim annabel lee; bu yıldızlar gözlerin gibi parlar güzelim annabel lee: orda gecelerim, uzanır beklerim sevgilim, sevgilim, hayatım, gelinim o azgın sahildeki, yattığın yerde seni.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|