02-15-2009, 11:52 | #1 |
Ağlamak İçin Gözden Yaş Mı Akmalı
İzin verme Ruhunu zincirlere vurmalarına Ağlamanı görmelerine İzin verme Bırak en yakın dostun Dilsiz duvarlar olsun Sen yine palyaço maskeni takıp çık sahneye Her zamanki rolünü oyna Şu herkesin oynadığını Sonra sen de hüznünü yaşa Herkes gibi... GÖZYAŞI ARZ-U HALE KİFAYET ETMİYORSA LİSAN, SUSMALI. GÖZYAŞI AKMALI, KİŞİNİN DUASI KABUL OLACAKSA ONU GÜNAHSIZ BİR AĞIZLA ANCAK DOSTU YAPMALI... Ben beni bıraktığım zaman Sen beni bırakma YA RAB !!! HADİ SENDE BİR SALAVAT GETİR Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamün aleyke Ya HabibALLAH Binlerce salat ü selam Sana ey ’ın Sevgilisi HADİ SENDE BİR SALAVAT GETİR ELBET BULUNUR, BiR GÜZELLiK BiR ........ÇiRKiNDE....... iNCi GiBi GÖRÜNÜR DİŞLER .......ZENCİDE..... Görünenle yetinirsen eğer sadece tırtılı bilirsin. Çirkindir ya tırtıl gönlünü çelmez. Görünenin ötesine geçmek istersen, aradan örtüyü kaldırıp da gönül gözü ile bakarsan, kelebeği bulursun karşında. Güzeldir ya kelebek, gönlün ona akar. Lâkin gönül gözünle görürsen eğer, kelebeğe değil tırtıla sevdalanırsın..."
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|