![]() |
#1 |
![]() http://www.canlitvizleme.com/_ntv.asp
CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen hakkında çıkan yolsuzluk iddialarından sonra uzun süre düşündü ve kararını verdi.. Adı rant ve komisyonculuk iddialarına karışan CHP genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen istifa edip etmeme kararını açıkladı. Deniz Baykal'ın en yakınındaki isim CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, C, CHP'deki genel sekreterlik görevinden ve MYK'dan istifa etti. Sevigen şunları söyledi: Bir süreden planlı bir şekilde benim hakkımda çirkin bir kampanya yürütüldü. İftiraların devam ettiler. Kaset dediler, rant dediler. Ama hiçbirini ispat edemediler. Bunların hiçbirisi doğru değildir. Hakkımda bu iddiaları atanları ispat etmeye çağırıyorum. Kimsenin hayisyet celladı olmasına kesinlikle izin vermeyeceğim... Şahısmda AKP'nin kirliliği CHP'nin doğruluk ve dürüsütlüğüne bulaştırılmaya çalışılmıştır. Ne kendimin ne de çocuklarımın kursağımdan bir kuruş kul hakkı girmedi. Partim yıpratılmak istendi. Buna izin vermeyeceğim. Sevgili Genel Başkanıma çok teşekkür ederim. Böyle bir insanla berbaer olduğum için çok gururluyum. Genel başkanımı korumak için, partimi korumak için, birlikte çalıştığım arkadaşlarımın haklarını korumak için ve bütün bu yargısız infazların hesabını sormak için partideki görevlerimden ayrılıyorum.. Kampanyayı başlatan kişinin, Bakırköy Belediyesi konusundaki talebini karşılayamadığım için bütün bu bedelleri ödediğim şu anda üzgün olmadığımı ifade ediyorum. Ne kadar haklı bir iş yaptığımı daha iyi anlıyorum. Her kuşun eti yenmez, ellerinde kalem olanlar diledikleri gibi o kalemleri kullanarak insanlara dayatma yaptıramayacaklarını görsünler. Ayrıntılar gelecek... HABER 7
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (02-20-2009 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yav gidecekse gitsin ama!..:D onu mu bekleyecez yav ALLAH ALLAH!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|