AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-20-2009, 18:37   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Sevigen son kararını açıklıyor... canlı
http://www.canlitvizleme.com/_ntv.asp

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen hakkında çıkan yolsuzluk iddialarından sonra uzun süre düşündü ve kararını verdi..

Adı rant ve komisyonculuk iddialarına karışan CHP genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen istifa edip etmeme kararını açıkladı.

Deniz Baykal'ın en yakınındaki isim CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, C, CHP'deki genel sekreterlik görevinden ve MYK'dan istifa etti.

Sevigen şunları söyledi:

Bir süreden planlı bir şekilde benim hakkımda çirkin bir kampanya yürütüldü. İftiraların devam ettiler. Kaset dediler, rant dediler. Ama hiçbirini ispat edemediler. Bunların hiçbirisi doğru değildir.

Hakkımda bu iddiaları atanları ispat etmeye çağırıyorum. Kimsenin hayisyet celladı olmasına kesinlikle izin vermeyeceğim...

Şahısmda AKP'nin kirliliği CHP'nin doğruluk ve dürüsütlüğüne bulaştırılmaya çalışılmıştır. Ne kendimin ne de çocuklarımın kursağımdan bir kuruş kul hakkı girmedi. Partim yıpratılmak istendi. Buna izin vermeyeceğim. Sevgili Genel Başkanıma çok teşekkür ederim. Böyle bir insanla berbaer olduğum için çok gururluyum. Genel başkanımı korumak için, partimi korumak için, birlikte çalıştığım arkadaşlarımın haklarını korumak için ve bütün bu yargısız infazların hesabını sormak için partideki görevlerimden ayrılıyorum..

Kampanyayı başlatan kişinin, Bakırköy Belediyesi konusundaki talebini
karşılayamadığım için bütün bu bedelleri ödediğim şu anda üzgün olmadığımı ifade ediyorum. Ne kadar haklı bir iş yaptığımı daha iyi anlıyorum.

Her kuşun eti yenmez, ellerinde kalem olanlar diledikleri gibi o kalemleri kullanarak insanlara dayatma yaptıramayacaklarını görsünler.

Ayrıntılar gelecek...

HABER 7

Konu Necip Fazıl tarafından (02-20-2009 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-20-2009, 18:38   #2
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
yav gidecekse gitsin ama!..:D onu mu bekleyecez yav ALLAH ALLAH!..
genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)