02-24-2009, 14:34 | #1 |
Lapa Lapa Yağan Karın Altında Yozgat Mitinginde Konuşuyor Erdoğan!YOZGAT
Başbakan Erdoğan partisinin Yozgat Mitingi'nde halka hitap ediyor. Canlı yayın izlemek için tıklayın...
Erdoğan: "Sizleri bu havada çok beklettik. Hakkınızı helal edin. Ama bu rahmettir, rahmet! Ama şunu unutmayın 29 Mart'ta da sandıkların rahmetidir. Milleti küçümseyenleri geçmiş seçimde elinizin tersiyle ittiniz. Demokrasiye sahip çıktınız. Milletin oyunu aşağılayanları sandığa gömdünüz."
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-24-2009, 14:47 | #2 |
Ben sivil insiyatif olarak teşkilatlarıma dedim ki;yalan yanlış yazan gazeteleri almayınız,evinize sokmayınız..!Şimdi görüyoruz ki bu medya organının avukatlığını Deniz Baykal yapıyor,medya organıda CHP'nin taşaronluğunu yapmaktadır.Sevgili kardeşlerim bakınız bizim bu yolculuğumuzda bir çok işler yaptık hala da yapılıyor.Ben tefaruaatlarına girmiyorum.
Erdoğan büyük tehlike atlattı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, miting ve toplu açılış törenlerine katılmak üzere helikopterle Yozgat'a giderken hava muhalefeti nedeniyle Çorum'un Boğazkale ilçesine inmek zorunda kaldı. ÇORUM (A.A) AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, miting ve toplu açılış törenlerine katılmak üzere helikopterle Yozgat'a giderken hava muhalefeti nedeniyle Çorum'un Boğazkale ilçesine inmek zorunda kaldı. Çorum Valisi Mustafa Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ı taşıyan helikopterin, hava muhalefeti nedeniyle Yozgat'a en yakın ve en uygun yer olan Boğazkale ilçesine indiğini bildirdi. Vali Toprak, Başbakan Erdoğan'ı taşıyan helikopterin saat 12.10'da Boğazkale İlçe Jandarma Komutanlığının helikopter pistine indiğini, Erdoğan'ın şu anda Jandarma Komutanlığında istirahat ettiğini belirtti. Mustafa Toprak, Erdoğan'ın makam aracının kısa bir süre sonra ilçeye ulaşacağını belirterek, Başbakan Erdoğan'ın ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Yozgat'a karayoluyla gideceğini kaydetti. |
|
02-24-2009, 15:08 | #3 |
Sayın Doğan kendine gel
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta partisince düzenlenen mitingte Aydın Doğan'a seslenerek "Buradan Sayın Doğan'a da sesleniyorum. Amerikan gazetelerinden birine açıklama yapıyor. Çocukları ile ilgili haber yaptık bize bunu yaptı diyor. Sayın Doğan önce kendine gel. Bu başbakan öyle bildiğin başbakanlardan değil. Farklı alışmıştınız alışkanlıklarınız bozuldu diye rahatsız oldunuz." diye konuştu YENİ ŞAFAK İNTERNET AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Yozgat'ta düzenlenen mitingte konuşma yapıyor. Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan satır başları şöyle: Buradan Sayın Doğan'a da sesleniyorum. Amerikan gazetelerinden birine açıklama yapıyor. Çocukları ile ilgili haber yaptık bize bunu yaptı diyor. Sayın Doğan önce kendine gel. Bu başbakan öyle bildiğin başbakanlardan değil. Farklı alışmıştınız alışkanlıklarınız bozuldu diye rahatsız oldunuz. Çünkü sizler karşısında el pençe divan başbakanlara İkitelli'den ülkeyi yönetmeye alıştığınız Sayın Doğan'a bir sözüm oldu. Belden aşağı vurmayın. Yalan yapan haberler yapıp çocuklarımızı gazetelerinizin sayfalarınıza basmayın dedim. Baykal şimdi bu medya grubunun avukatlığını yapıyor. Bu medya grubu da Baykal'ın taşaronluğunu yapıyor. Baykal bir de çetenin mafyanın avukatıyım demişti Başbakan Erdoğan Yozgat mitingi sonrasında Çorum'a konuşacak. |
|
02-24-2009, 15:51 | #4 |
|
|
02-24-2009, 15:51 | #5 |
|
|
02-24-2009, 15:52 | #6 |
|
|
02-24-2009, 15:52 | #7 |
|