![]() |
#1 |
![]() ![]() Eski MİT mensubu ve iktisatçı Prof. Dr. Mahir Kaynak, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ‘Anti-Amerikancı' olduğunu söyledi. S Haber televizyonunda yayınlanan AÇI programında bu hafta medya-siyaset ilişkileri tartışıldı. Gazeteci Faruk Bilgin'in sunduğu programda konuklar profesörler Hasan Köni, Mahir Kaynak ve Toktamış Ateş ile emekli Tümgeneral Oltan Evren, Doğan Holding ve AK Parti arasında yaşanan tartışmalar ve ekonomi konusunda yorumlarda bulundu. MAHİR KAYNAK: ERBAKAN ANTİ-AMERİKANCIDIR Prof. Hasan Köni, AK Parti'ye Milli Görüş'ün partisi Saadet Partisi'nin bir muhalefet oluşturabileceği yönünde yorumda bulundu. Köni, daha farklı bir ekonomi politikası sunan Saadet'in önceki oylarını geri alabileceğini belirtti. Konuklardan Prof. Mahir Kaynak ise Milli Görüş'ün devletçi bir ekonomi politikası izlediğini ve her devletin mutlaka bir devletçi bir ekonomi politika izlemesi gerektiğini söyledi. Kaynak, Erbakan'ın ‘Devletçi ve anti-Amerikancı' olduğunu da kaydetti. KURTULMUŞ, ERDOĞAN'A BİR MİKTAR MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİ GİYDİREBİLİR Prof. Toktamış Ateş ise Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş'un çok zeki bir politikacı olduğunu ve Tayyip Erdoğan'la uzlaşıp, Erdoğan'a bir miktar Milli Görüş gömleğini yeniden giydirebileceğini söyledi. TÜMGENERAL ‘MİLLİ GÖRÜŞ' DEDİ, BİLGİN ‘ÖYLE DEMEYELİM' DEDİ Emekli Tümgeneral Oltan Evren de, Tayyip Erdoğan'ın karizmatik bir lider olduğunu ve yaşadığı sürece AK Parti'yi başta tutacağını belirtti. Evren, AK Parti'nin Milli Görüşçü bir politika izlemesinden yana olduğunu söylerken, programı yöneten Gazeteci Faruk Bilgin araya girerek, “Milli Görüş demeyelim, milli duruş diyelim” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Evren, “Ben böyle adlandırıyorum” şeklinde karşılık verdi. / habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu Programı Gece Saat;2 de bugün tekrar olarak seyrettim....
Programın Moderetörümü atık spikeri mi ? Sunucusu mu ? artık neise... Resmen Saadet Partisinin Adı geçtiğinde bir sıkıntı ile sanki Saadet Partisini ezmeye Yer Aradı... ( Allah için Ön Yargısız Ve samimi söylüyorum )Örneğin Bir anketten Bahsedi.. Saadet Partisinin oyları Düşmüş AKP'nin Oyları Sabit... CHP'nin Yükselmiş ve şu talihsiz sözü söyledi... Saadet Partisinin oyları bence Başörtü ve Çarşam açılımı ile CHP'ye KAymış Bu nedemek !!! Sen bu kadar insanı tövmet altında bırakamazsın Bize CHP'ye kaymış demek En büyük Küfürdür...vE Program içinde ; Prof. Toktamış Ateş ise Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş'un çok zeki bir politikacı olduğunu ve Tayyip Erdoğan'la uzlaşıp, Erdoğan'a bir miktar Milli Görüş gömleğini yeniden giydirebileceğini söyledi.Bunu üzerine milli Görüş Değil Milli Duruş Diyelim dedi... Bir sunucuya bu yakışmıyor.. Gerçekten Çok üzüldüm... saygılarımla.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Öncelikle Yalcın abi Görüşüne saygı duyuyor ve Benim ÜZntüm Biz Stv kuruluşunu bilen insanlarız... Ogünleri iyi iblirim oyüzden kendime yediremiyorum... Ve bundan rahatsız oluyorum Orda Solcu zihniyet bizi savunuyor duruma düşüyor... Ve O STV ve Hocanın emri ile kurulan Kanal7 bize ekran vermiyor Biz Taraf olsunlar demiyorum... Eşit olsun... Sen anladın beni Abim görüşüne saygı duyorum ....
Konu FarukARSLAN. tarafından (02-26-2009 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|