![]() |
#1 |
![]() AKP'li vekile çete fezlekesi
) ![]() :D
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hüküm giymemiş bir kişi suçsuz konumundadır... niye gülüyorsun anlamadım... çamurgörüşlüler sizi...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() iddia edildi, Bu sadece bir iddia kesin karar yok yani iddia ya bile bukadar seviniyorsanız bu doğru olursa demek 40 gün 40 gece eğlenirsiniz ne güzel görüş...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() BEN SADECE HABER YAZDIM OLAY KESİNDİR DEMEDİM HABER KAYNAĞIDA BEN DEĞİLİM.GÜLMEME GELİNCE GERÇEKTEN İNANIYORUM BEN BUNA AK PARTİ ERGENEKONLA VE ÇETELERLE MÜCEDELE ETTİ.ETTİ ETMESİNE BU OLAYI GÖRÜNCE GÜLÜVERDİM
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
1:Peki bu haberi kaynak göstermeden buraya koyarak bu heberin sahibinin hakkına tecavüz etmiş oluyorsun. 2:sen olay kesin değildir diyorsun ve görünce gülüyorsun seni anlamak inanki imkansız... Haberin kaynağıda : hurriyet.com.tr dir |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
1-HABERİ BEN TV LERDE İZLEDİM AMA YİNE ŞÜPHEYE DÜŞTÜM 2-SİZ HABER KONULARI AÇARKEN SAYFALARDA ARAŞTIRMADAN KONU ATIYORSUNUZ SİZİN BİLE İNANMADIĞINIZ ŞEYLER RESMEN SIRF ÇAMUR ATALIMDA NE OLURSA OLSUN ZİHNİYETİNDESİNİZ 3-HAKTAN BAHSEDİYORSAN BEN BURDA 5 KONU AÇTIM 4 Ü KAPATILDI VE BUNLARIN 4 Ü 5 DAKKA GEÇMEDEN KAPATILDI |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Tabi haber yazmak kapasite meslesi kimi kopyala yapıştır yapar kimide kendi yazar.. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ergenekonda bir iddiaa ama neler diyoruz. (ergenekoncu değilim uyarı mahiyetinde )
doğruysa yazıklar olsun ama doğru değilse adamı karalayanlara yazıklar olsun Hemde Konya dan hiç sanmam ama olabilir insanoğlu çiğ süt emmiş. |
|
![]() |
#10 |
![]() SİZ İLKİN BİR TİRİLYONUN HESABINI BİR VERİN BAKALIM SONRA ÇAMUR ATARSINIZ SAĞA SOLA KİMLERİN CEBİNDE O PARA
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|