07-09-2007, 00:10 | #1 |
EN TARAFSIZ BASIN KURUMU?
Ben en tarafsızın samanyolu yani stv olduğunu düşünüyorum arkadaşlar ya siz?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-09-2007, 00:24 | #2 |
zuhaha stv tabii stvdir emin ol...
adamlar ın bir kolu alman polisi tarafından para sızdırmaktan içeri atılmış sürekli parti propagandası yapıyor... kanaltürk ne kadar tarafsızsa stvde o kadar tarafsız... |
|
07-09-2007, 00:36 | #3 |
Bence tarafsiz basin kurumu yok turkiye de olmaz olamazda |
|
07-09-2007, 00:38 | #4 |
up +1000
|
|
07-09-2007, 00:42 | #5 |
EVT ASLINDA TARAFSIZ YOK AMA YUKARDAKİ TVLER İÇİNDE EN TARAFSIZI O BİRDE AK PARTİYİ İÇTEN İÇE DESTEKLİYOR YA O YETER
arkadaşlar bu yorumumda şunu demek istediğimi bastıra bastıra söyliyim şöle bir durum söz konusu tarafsız bir basın kurumu yoktur dediğiniz gibi ama olaylara bakış açısı ve hbri doğru yansıtma çok önemlidir birde yukardaki yoruma biraz espri katıyım dedim yani her tv kuruluşu gibi hükümeti yıpratmak doğru değil tarafsızda olmuyor öyle yapınca ama ben zaman zaman stvninde hükümeti eleştiren yayınlarını gördüm yani sonuç itibariyle demek istediğim şu diğer kuruluşlar gibi sadece muhalefet ve diğer partilere destek verip ak partiyi yıpratmaya çalışmıyor olaylara nötr bakıyor onu kastettim saygılar... |
|
07-09-2007, 00:44 | #6 |
tarafsızlığa bir örnek...
|
|
07-09-2007, 00:45 | #7 |
NEDEMEK İSTEDİN |
|
07-09-2007, 00:47 | #8 |
ak partiyi gönülden destekliyor ama en tarafsızı o...
ilginç... demek istedim... |
|
07-09-2007, 01:19 | #9 |
Bİ KAÇ ÖRNEK VERİYİM RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT VEFAT ETTİĞİNDE DAKİKA TUTTUM EN UZUN VE EN GÜZEL HBRİ STV VERDİ
SORA CHP LİDERİ BAYKAL ANTALYAYA GİTTİĞİNDE LOKANTADAN ÇIKARKEN Bİ VATANDAŞ BAĞIRIYO BU ÜLKEYİ NEDEN GERİYOSUNUZ BU MİLLET SİZİ SANDIĞA GÖMÜCEK DİYE VE CHPLİ ÜYELER ADAMA SALDIRIYO AĞZINI BURNUNU KIRIYO ÇEVREDEKİ ESNAFTA ARAYA GİRİYO BU HBRİN DOĞRUSU BÖYLEYMİŞ ARAŞTIRDIM STVDE BU ŞEKİLDE VERDİ FAKAT ATV VE KANAL D Bİ TEK İKİSİ ŞÖLE VERDİ İŞTEE VATANDAŞ BAYKALA BAĞIRDI ESNAF LİNÇ ETMEYE KALKTI AMA CHPLİ ÜYELER VATANDAŞI KURTARDI BÖLE BİŞİ VARMI YAA BUNUN GİBİ Bİ SÜRÜ HBR ÖRNEK VEREBİLRİM O AÇIDAN EN TARAFSIZ O DİYORUM AK PARTİYİ DESKTEKLEME KONUSUDA DİĞER KANALLAR GİBİ SÜREKLİ HÜKÜMETİ ELEŞTİRMEK AÇIK ARAMAK YERİNE YAPTIĞI İCRAATLARI ÖVÜYOR DESTEKLİYOR BUNU KASTETTİM SAYGILARIMLA... |
|
07-09-2007, 01:30 | #10 |
bunların hiç biri :D tarafsız değilki :D Bende STV Taraftarıyım ama oda taraflı :D ;)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|