AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 03-08-2009, 17:41   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Cool Başbakan Erdoğan Mersin'de
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Mersin'de halka hitap ediyor. Padişahlık pankartına değinen Erdoğan asıl padişahlar onu diline dolayanlar dedi.

Başbakan Recep tayyip Erdoğan Mersin'de halka hitap ediyor. "Mersin'de kader birliği yaptık" diyen Erdoğan Mersin'in sorunun kendi sorunları olduğunu ifade etti.

Erdoğan padişahlık mevzusuna da değinerek, medyadan gelen eleştirilere cevap verdi. Erdoğan; "50 yıldır köşe tutmuşlar oradan konuşuyorlar. Bir haftadır o pankartı dilllerine dolamışlar" diye konuştu.

Konu Necip Fazıl tarafından (03-08-2009 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-08-2009, 18:55   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Bahçeli'ye öyle bir soru sordu ki...

Mersin'de büyük bir kalabalığa seslenen Başbakan Erdoğan padişahlık tartışmalarına son noktayı koydu.

MHP lideri Bahçeli'ye seslenen Erdoğan, "2002'de partini bitirdin ama hala oradasın, sen MHP'nin Padişahı mısın?" diye sordu. Başbakan Erdoğan şunları söyledi:

"Kaç gündür 'padişahlık' üzerinden siyaset yapıyorlar. 2002'de partini bitirdin ama hala ordasın. Sen MHP'nin padişahı mısın? Tahtta oturur gibi o köşelerinde oturup ahkam kesiyorlar. Bu milletin ecdadına dil uzatarak göbeğini kaşıyan adam, bidon kafalı diyerek saltanat sürüyorlar. 50 yıldır köşe tutmuşlar oradan konuşuyorlar. Bir haftadır o pankartı dilllerine dolamışlar. 29 Mart bunun için çok önemli. İnanıyorum ki bu hesabı göreceksiniz. 10 yıl bu belediye çöp sorunu ile ilgili söz verdi, bunlar bitiremedi bizim kapımıza geldiler. Mersin'de kader birliği yaptık, Mersin'in sorunu benim sorunumdur."

AÇIK LİSE VE AÇIK İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE

"Geçmişte çocuklarımızın eline sibah verdiler, biz geldik bilgisayar verdik. Şimdi bütün okullarımızda kitaplar sıraların üstünde ücretsiz. Açık ilköğretim ve açık lisede okuyan öğrencilerimize de onların da kitaplarını ücretsiz olarak veriyoruz. Bu CHP'nin, MHP'nin işi değil bizim işimiz bizim."

DEDİM YA BUNLAR RUH İKİZİ

"45 milyon burs veriyorlardı biz şimdi 180 veriyoruz. Peşkeş dönemi bitti. Ülkenin imkanlarını bu ülkede yatırımlara harcıyoruz. MHP'nin içinde olduğu iktidarda ülkenin IMF'den aldığı borç 30 milyar dolardı. 23,5 milyar dolar borçla devrettiler ülkeyi. Şimdi IMF'ye verip veriştiriyorlar. Şimdi bizim ne kadar borcumuz kaldı; 8 milyar dolar. Siz borçlandınız, biz ödedik. Devletin borçlarını anlatıyorlar dedim ya bunlar ruh ikizi. Yüz liranın 64 lirası bunların döneminde borçtu. 6 buçuk senede üzerine rekor ekledik, 520 milyar dolar ekledik milli gelirimizin üstüne. 29 Mart inşallah hesap günü olacak. Nasıl geliyor da Mersin'de konuşuyor nasıl?"
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)