AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-09-2009, 02:18   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Thumbs down AK Parti gülüne bile tahammül edemediler!
Antalya'da, Kadınlar Günü'nde iki siyasi partinin bayanları çiçek kavgası yaptı. CHP'liler önce AK Parti'nin dağıttığı çiçeği kabul etmedi ardından çiçek alan partilisini engelledi.

Çiçek alması engellenen bayan sinir krizleri geçirip, 'Çiçek çok güzeldir. Siyaset yapmayın. Kadınlara uygulanan ayırımdan dolayı buradayım" dedi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte AK Parti Muratpaşa Belediye teşkilatı günün anlamına binaen kırmızı karanfil dağıttı.

Çiçekleri önce CHP'li kadınlar kabul etti ardından üstünde 'AK Parti' yazısını görüp geri verdi. Atatürk ilke ve inkılaplarına aykırı giyindikleri için çiçekleri geri verdiklerini ve çelenk koymadıkları için tepki gösterdiklerini söyleyen CHP'li kadınlar, ardından partili bir bayanın çiçek alırken engellemek istedi.

Bunun üzerine engellenen bir kadın, "İnsan olarak buradayım. Şiddete karşı olarak buradayım. Partili değilim. Atatürkçü düşüncedeyim. Kapanmaya da karşıyım fazla açılmaya da. Beni çiçek alırken engellemek istediler. Birey
olarak buradayım. Beni nasıl azarlarlar" dedi.

İHA

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-09-2009, 02:23   #2
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
bu ne KİN tam kindarlar..allah bunlara fırsat vermesin,sp liler bakında bu kını görün bırazda chp lilerle uğraşın..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2009, 02:54   #3
Kullanıcı Adı
Morte
CHP'de ikiye ayrılıyor sanki artık, mantıksızlar ve az mantıklılar olarak :D
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2009, 02:56   #4
Kullanıcı Adı
qwqw
Ayıp valla.Aynı ülkenin insanlarıyız.Geçen yerel seçimlerde AKP'li bayanlar geldi bizim dükkana, dışarıda yağmur yağıyordu.'Oturabilirmiyiz' dediler, bende tabi buyrun dedim.Konuştular felan bizimle 'ben oyumu atmıcam AKP'ye' dedim.Bende onlara birer bardak su ikram ettim.Kadınlar nazikçe teşekkür ettiler broşür verdiler.El tokalaşıp gittiler.

Böyle kardeşlik içinde olması lazım.
qwqw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2009, 03:00   #5
Kullanıcı Adı
Morte
Alıntı:
qwqw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayıp valla.Aynı ülkenin insanlarıyız.Geçen yerel seçimlerde AKP'li bayanlar geldi bizim dükkana, dışarıda yağmur yağıyordu.'Oturabilirmiyiz' dediler, bende tabi buyrun dedim.Konuştular felan bizimle 'ben oyumu atmıcam AKP'ye' dedim.Bende onlara birer bardak su ikram ettim.Kadınlar nazikçe teşekkür ettiler broşür verdiler.El tokalaşıp gittiler.

Böyle kardeşlik içinde olması lazım.
Kesinlikle. Ne olursa olsun takım tutar gibi parti tutmamalıyız
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)