03-12-2009, 00:27 | #1 |
Sana Aşık Olmak !
Sana aşık olmak
Bilmem ki nasıl anlatsam.. Aşık olmak işte… Kışın ortasında yanmak Yazın ortasında donmak işte! Titreyip kalmak Usul usul ağlamak Sessizce haykırmak, avazın çıktığı kadar! Sana aşık olmak Gazze’de ki ebabiller gibi Sadece taşlamak şeytanı Sadece sevmek seni Varsın tank durmasın Varsın ölüm beni bulmasın! Sana aşık olmak Anlatılır mı? Paylaşılır mı? Bir Çeçen’in öfkesi gibi Doludizgin, hırçın ve sakin ve güçlü Sana aşık olmak Oturup gölgesinde kana kana ağlamak Mescid’in Gazze kadar karışık, Beyrut kadar buruk Kudüs kadar güçlü ve özgür olmak Sana aşık olmak Bitmicek bir türküyü haykırmak ölüme! Sana aşık olmak Yalın ayak koşmak caddelerde Ayaklarımın çatlaması, ellerimin nasırlaşması gibi Sana aşık olmak Yafa’da denize bakmak Kudüs’te namaz kılmak Sana aşık olmak Kelle koltukta yaşamak! Ölümle köşe-kapmaca oynamak Taşları toplamak yerden nazikçe Ve fırlatmak kafirin tam sinesine! Sana aşık olmak…ah aşık olmak Tüm hayallere Kudüs’ü kondurmak Tüm sevdalara ölümle başlamak Sana aşık olmak Ah aşık olmak Beklemek seni köşe-bucak Kan kokmak..ölüm kokmak.. Tüm bunları umudumuz için yapmak Sana aşık olmak ey deli sevdam Karagözlü davam Sana aşık olmak, senin kadar gözü kara olmak Öyle ki sana kara toprakta kavuşmak! Hayalim…hasretim…nefesim Her nefeste ciğerlerimi dağlayan sevgilim Her gün seni bulmak için çıkıyorum Gazze’nin sokaklarına Seni bulmak için koşuyorum Kudüs’te Senin için, sana kavuşmak için moskof’a meydan okuyorum! Senin için, amerikalı’nın gözünü oyuyorum! Sevdam…senin için kızıla boyanıyorum Kan kokumla geliyorum Tüm taşlarımı atıpta geliyorum Kaldırımlara düşüpte geliyorum Parçalanmış yüzümde tebessümle geliyorum Hayalim…hasretim…her nefesteki sevdam Kudüs’ün sokaklarına yazdığım davam Çeçen dağlarına kazıdığım davam Kurşunlar bulurken beni haykırdığım davam Kan kokulu…umud kokulu…sevda kokulu davam Yaşamaya sebebim… ölmeye nedenim davam Sevdam…ciğerlerimden gelen hasretim Hadi artık bul beni şehadetim!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aşık, olmak !, sana |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|