![]() |
#1 |
![]() Sezer'den Meclis'e veda
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, 11. Cumhurbaşkanı seçimini bugün sonuçlandırması beklenen TBMM'ye veda ziyaretinde bulundu. TBMM Başkanı Köksal Toptan, Sezer'i askeri törenle karşıladı. 14.40'da başlayan Sezer-Toptan görüşmesi başbaşa gerçekleşti. Görüşmede Sezer'e kahve ikram edildi. Toptan, Sezer'e, Yıldız Porselen tarafından üretilen el yapımı bir tabak hediye etti. Sezer'i yine askeri törenle uğurlayan Toptan, makam aracına binene kadar kendisine eşlik etti. Sezer de aracın içinden el sallayarak TBMM'ye veda etti. Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Toptan, yarın cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'e mazbatasını kendisinin götüreceğini söyledi. ![]() ![]() ![]() Sezer, TBMM Başkanlık Divanı'nın bazı üyeleriyle de samimi bir havada el sıkıştı. Sezer, Başkanlık Divanı üyelerinin de tümünü değil, bir kısmıyla karşılama sırasında tokalaştı. Ziyaretin ardından askeri törenle uğurlanan Sezer, tören kıtasına “Allaha ısmarladık'' diyerek Meclisten ayrıldı. Muhafız Alayı'na da veda Bu arada Sezer, daha önce de Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanı Kurmay Albay Burhanettin Aktı'ya veda ziyaretinde bulundu. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu adam gülebiliyormuş arkadaşlar!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() giderayak oda GÜLenlerden.....ama kendine gülsün artık
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Tabi bu gülüşlere de masum bakmamız mümkün değil ama ben bıktım "komplo teorisi" üretmekten...Yarına kadar susuyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() inanamıyorum yanlış görmüyorum dimi gülüyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() evet yarın büyük gün....biz yinede ne diyelimki bu adama hesabını verecek yaptıklarının ve yapmadıklarının...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bak duramıyorum yine..Niye gülüyor biliyor musunuz:
Çankaya'dan Kızılay'a inecek de ondan...Orda halk olacak da ondan...Korkuyor...Korkuyor..Korkuyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ne yani sinirden gülüyo şimdi...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |