![]() |
#1 |
![]() AK Parti Kayseri Milletvekili Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanı olması durumunda giyeceği frakı Türkiye'nin önde gelen hazır giyim firması günler öncesinden hazırladı.
![]() Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, AK Parti Kayseri Milletvekili Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanı olması durumunda giyeceği frakın Sarar tarafından hazırlandığını söyledi. Sarar, şöyle konuştu: ''Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün frakını hazırladık. Gömlek, ceket, pantolon, yelek ve papyonu diktik. Frakı istediği gün ve saatte kendisine giydireceğiz. Frak, 150-180 S kumaştan dikildi. Gömlek pamuklu kumaştan dikildi. Elbisenin tamamı İtalyan kumaşından dikildi. Frakını kendisine uygun olan 52'ye 4 drop bedende hazırladık. Gömleğini de kendisinin bedenini bildiğimizden 3 numara diktik.'' Sarar, Cumhurbaşkanını giydirmenin kendileri için şeref ve onur olduğunu belirterek, ''Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın da frakını dikmiştik. O da bizzat arayarak memnuniyetini bildirmişti'' dedi. AA ---------------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar abdullah gül yarın çankaya ya çıkacak çok güzel ama abdullah gül artık ak partili olmayacak.... :'( :'( :'( :'( :'( ;) ;) ;) ;)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bence frak çok saçma türk geleneklerine uymuyo takım elibise neyse de frak ben saçma buluyorum ayrıca bilgi için sağol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Artık AKPARTİ'de Abdullah Gül devri bitiyor. :'( Ama Türkiye'nin önü açılıyor.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Abdullah gül frag giymedi.Sarar yanlış yere mi gönderdi fragı acaba? ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|