07-10-2007, 13:19 | #1 |
MOTOSİKLET ÜZERİNDE Kİ AŞK...
---Bir kız ve bir delikanlı bir motosikletin üzerinde 180Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor;
Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle Kız : SENİ ÇOK SEVİYORUM, lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Kaskımı alıp, kendine takar mısın? Başımı cok sıktıı Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet Kazası; Motorsiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise şöyleydi; Yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kızabelli etmek istememişti. Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini ıstemış kendısıne son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. İşte gerçek AŞKIN anlamı da buydu!!!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-11-2007, 23:32 | #2 |
Paylaşımın için çok teşekkürler.
Gerçek aşk bulması çok zor ama bulduğunda yaşaması çok güzel. Allah herkeze gerçek ebedi bir aşk yaşatsın. |
|
07-11-2007, 23:34 | #3 | |
Alıntı:
vay be ne aşk :'( |
||
07-11-2007, 23:37 | #4 |
BENDE BUNU İLK OKUDUĞUMDA ÇOK DUYGULANMIŞTIM
EN GÜZEL AŞKI BULMAK DİLEĞİ İLE |
|
07-11-2007, 23:59 | #5 |
gercekten varmıdır bu kadar fedakarlık yapacak kdr seven acaba.....
|
|
07-12-2007, 00:00 | #6 |
VARDIR. MUTLAK VARDIR. GÖRMEK İÇİN BAKTIĞIMIZDA GÖRÜRÜZ.
|
|
07-12-2007, 09:07 | #7 |
bence gercek sevgı dıe bısı kalmadı artık hersey bos yasanıor yasamk ıcın
|
|
07-12-2007, 10:32 | #8 |
NEDEN HEP OLUMSUZ DÜŞÜNÜYORSUNUZ Kİ? MUTLAKA VARDIR.
|
|
07-12-2007, 10:33 | #9 |
ben aklıma engel olamıorum hep olumsuz hep
|
|
07-12-2007, 10:41 | #10 |
OLUMZUSUZ BAKTIĞIMIZDA OLUMSUZU GÖRMEZMİYİZ? AYNI ŞEKİLDE OLUMLU BAKTIĞIMIZDA OLUMLUYU GÖRÜRÜZ. DÜŞÜNCELERİMİZ BİZİ YÖNETMESİN BİZ DÜŞÜNCELERİMİZİ YÖNETELİM.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|