AK Gençliğin Buluşma Noktası
Organizasyonlar ve Kampanyalar Organizasyonlarımız ve Kampanyalarımız.

Stil
Seçenekler

Alt 09-05-2007, 05:07   #1
Kullanıcı Adı
eypayd
Standart Ramazan Çadırı ??? [ Siz hiç sıcak bi yemek için Ramazan Ayını Beklediniz mi ?]
Ramazan Çadırı
Arkadaşlar bir Ramazan Çadırına Ne Dersiniz ? Bizler istersek bunu yapabilecek desteği bir araya getiririz. Fakir Semtlerden , İhtiyacı en çok olduğuna inandığımız bi ileçede neden Akforum , Akgençler çadırı olmasın ? Sizce bizler bunu başaramazmıyız ? Ben Eminimki yapabiliriz. İlgili birime ve ilgilenen arkadaşlara duyrulur...

Siz hiç sıcak bi yemek için Ramazan Ayını Beklediniz mi ?

<<<--- 11 ayın sultanı Ramazan Ayı ( Bu ay ne yapabilir , kaç aç yatan aileyi doyurabiliriz --->>>

eypayd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-06-2007, 01:14   #2
Kullanıcı Adı
Whitecloud
Standart Ramazan Çadırı ??? [ Siz hiç sıcak bi yemek için Ramazan Ayını Beklediniz mi ?]
çok güzel olur.gerekeni de yaparız inşallah.
Whitecloud isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 01:17   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
inşALLAH ya ben bu çadırlarda yemek yemeğe bayılıyorum hayır durumumdan dolayı değil o manevi havayı tenefüs etmekten çok hoşlanıyorum ALLAH nasip ederse bir gün bende o çadırlarda yemek vermeyi isityorum ....
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 01:18   #4
Kullanıcı Adı
loneliness
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
inşALLAH ya ben bu çadırlarda yemek yemeğe bayılıyorum hayır durumumdan dolayı değil o manevi havayı tenefüs etmekten çok hoşlanıyorum ALLAH nasip ederse bir gün bende o çadırlarda yemek vermeyi isityorum ....
gerçekten oraların atmosferi farklı oluyor...
Alt 09-06-2007, 01:19   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
vALLAH ben her Ramazan ayında mutlaka gidiyorum... ne güzel hiç tanımadığın Mümin kardeşlerinle beraber güzel bir iftar daha sı varmı be...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 17:26   #6
Kullanıcı Adı
akelil
bu keşke Sayın Başbakanım kulağına gider
akelil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 17:40   #7
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Ben de bir üniversite öğrencisi olarak Ramazan ayının yarısını çadırlarda geçiririm...Ama her gün farklı bir çadıra gitmeye özen gösteririm,yüzümüz eskimesin maksadıyla...

Benim amacım oranın atmosferini görmek filan değil açıkçası...Öğrenciyim ve yemek yapamıyorum,Ramazan ayında uğraşamıyorum ve iftar çadırlarından faydalanıyorum..Hem maddi açıdan da büyük bir yükü atıyorum üzerimden...

Allah razı olsun yapanlardan...Fikrin arkasında durulursa kesinlikle yapacak güce sahibiz...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 21:46   #8
Kullanıcı Adı
ahmike
çok iyi olur
Alt 09-11-2007, 18:36   #9
Kullanıcı Adı
Meftun
bence de süper olur..inşallah yaparız....kesin haberlerde gösteririler sonra da ak gençlik din sömürüsü yapıyor derler ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2007, 13:15   #10
Kullanıcı Adı
nuh
hazırım hazırız

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)