09-06-2007, 13:45 | #1 |
Pavarotti öldü
Pavarotti öldü
Dünyaca ünlü İtalyan opera sanatçısı Luciano Pavarotti hayatını kaybetti. 71 yaşındaki Pavarotti, Temmuz 2006’da pankreas kanseri rahatsızlığından ötürü New York’ta ameliyat olmuş, kendisine geçen sürede beş kür kemoterapi uygulanmıştı. Pavarotti’nin menejeri Terri Robson, sanatçının Modena’daki evinde hayatını kaybettiğini belirtti. Kaynak : http://www.ntv.com.tr/news/419192.asp
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-06-2007, 18:45 | #2 |
Pavarotti öldü
:'(
|
|
09-06-2007, 19:40 | #3 |
Pavarotti öldü
Çok Bağırdı Hayatında ,Akciğeri Sağlamdır Birine Bağışlasın.
|
|
09-06-2007, 19:42 | #4 | |
Pavarotti öldü
Alıntı:
|
||
09-06-2007, 19:42 | #5 |
Pavarotti öldü
ne dememi bekliyorsunuz Rahmet edecek halim yok keşke imanlı gitseydi ama maalesef olmadi...
|
|
09-07-2007, 17:14 | #6 |
Pavarotti öldü
İngiliz Guardian gazetesi, Luciano Pavarotti ile sağlığında son röportajı yapan gazetelerden birisi oldu. Guardian, son röportajına birinci sayfasından yer verdi. Röportaj, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında yapılmış.
Pavarotti, röportajında şöyle diyor: "65 yıl boyunca mutlu ve talihli bir adam olarak yaşadım. Sonra kanserin darbesi geldi. Şimdi tüm o mutluluğumun bedelini ödüyorum. Hastalığım bana ızdırap yaşatmadı hiç. Tümörü içinizde hissediyorsunuz. İçinizde işliyor. Ama ölünceye kadar iyimserliğimi koruyacağım. Hayatta herşeye sahip oldum. Gerçekten herşeye... Şimdi hepsi geri alınsa, işte o zaman Tanrı'yla ödeşmiş oluruz." eminim herseye sahip olmussundur > |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|