09-09-2007, 02:37 | #1 |
"ödev arşivi" bölüm sorumluluğu başvurusu.
Ödev arşivi bölümünde bölüm sorumlusu olmak isteyen arkadaşlar burada başvuru yapabilir.
başvuru yaparken yardım edeceğiniz ve iyi olduğunuz bölümü belirtiniz. Türkçe ve Edebiyat Matematik Fizik ve Kimya Tarih ve Coğrafya Yabancı Dil Bilgisayar Biyoloji Felsefe Diğer Dersler Ödev Kapakları ayrıca aşağıdaki sorulara cevap vermeniz gerekmektedir adınız...? yaşınız...? bulunduğunuz il, ilçe...? öğrenim durumunuz...? okulunuz...? günlük online süreniz...?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-02-2007, 18:57 | #2 |
"ödev arşivi" bölüm başkanlığı başvurusu.
adınız...::::::::::::::::Bişar can
yaşınız...:::::::::::::::17 bulunduğunuz il, ilçe...İSTANBUL B.evler öğrenim durumunuz...:LİSE okulunuz...:::::::::::::B.EVLER LİSESİ günlük online süreniz...:Ne zaman istersem ozaman girerim.. daha önce bi sürü forumda adminlik yaptım. ayrıca büyük bi sitede modluk yaptım. ozaman 400bin, şuanda 700bin üyesi var ödev kapakları,tarih ,coğrafya,türkçe(edebiyat değil türkçe) saygılar.. |
|
03-27-2008, 23:44 | #3 |
"ödev arşivi" bölüm başkanlığı başvurusu.
adınız...?Acizane
yaşınız...?20 bulunduğunuz il, ilçe...?İstanbul-Bahçelievler öğrenim durumunuz...?ün. okulunuz...?ANADOLU ÜNİVERSİTESİ günlük online süreniz...?8 saat vesselam DERS AYRIMI YAPMAYALIM AMA EDEBİYAT AĞIRLIKLIDIR. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|