AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-14-2007, 22:03   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart HÜRRİYETİN İLGİNÇ İSTANBULDA TRAFİK HABERİ....


İstanbul'da trafik saçmalığı

İstanbul'da trafik saçmalığı İBB Başkanı Kadir Topbaş önceki gün eşiyle birlikte Umre’ye giderken İstanbullular’a ulaşım müjdesi vermişti. Topbaş E-5 Karayolu üzerinde yolcu taşımacılığı yapacak olan metrobüsün önümüzdeki Pazartesi günü devreye gireceğini ve yılbaşına kadar da ücretsiz olacağını söyledi.

İnşaatın son halini gören İstanbullular pazartesi günü metrobüslerin devreye gireceğinden şüphe duyuyor. Çünkü metrübüsün ne durağı, ne otobüsü, ne de üst geçidi var. Gazetecilerle deneme seferi yapan İBB Genel Sekreteri Mesut Pektaş, İETT Genel Müdürü Mehmet Öztürk, Fen İşleri Daire Başkanı Abdurrahman Uçak ve Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Erden gazetecilere “ufak-tefek” eksikliklerin pazartesiye kadar giderileceğini belirtti.

“UFAK-TEFEK” EKSİKLİKLER
Yetkililerin “ufak-tefek” dediği eksiklikler: duraklardaki ve yoldaki çizgilerin çizilmesi, yayaların durağa çıkması için basamakların döşenmesi, yol ortasındaki duraklara gitmek için üst geçitlerin tamamlanması, basamakların granitle kaplanması, bir de Hollanda'dan 50 adet metrobüs getirilmesi...

TRAFİĞİ TERSİNE AKITACAKLAR
Eksiklikler bir yana pazartesi günü duraklara ulaşabilen vatandaşlar metrobüse değil çift katlı otobüslere binecekler ancak ters gidecekler. Metrobüslerin kapıları her iki taraftanda açılabildiği için duraklardan rahat yolcu alıyorlar. 216 kişi kapasiteli metrobüslerin yerine çift katlı otobüsler devreye sokulunca duraklardan yolcu indirme ve bindirmelerde terslikler yaşanacak. Çünkü çift katlı normal otobüsler sağ taraftan yolcu alıyor. “Yetkililer” çift katlı otobüslerin durağa sol taraftan yanaşması yerine sağ taraftan yanaşmasını ve metrobüsler gelene kadar istikametlerin ters kullanılması çözümünü buldu. E-5’in ortasındaki metrobüs hattında ilk gün çift katlı otobüsler Londra’daki gibi sol şeritten gidecek.

KERVAN YOLDA DÜZELİR
Umre'ye gitmeden önce gazetecilere açıklama yapan İBB Başkanı Topbaş, eksiklikler için şunları söylemişti:

"O devreye sokuşta bazı eksiklikler giderilmek üzere zamana ihtiyacımız var. Birkaç hafta toparlanmalar devam edecek."

PROJENİN TARİHİ
Mayıs 2006’da başlayan projenin Eylül 2006’da bitirileceği duyurulmuştu. Ancak hattın bitimi önce Nisan 2007’ye sonra da Eylül 2007’ye uzatıldı. Projenin uzama nedeni Avcılar’ın da çalışmanın içine alınması gösterildi. Hattın ikinci etabını Topkapı-Mecidiyeköy, üçüncü etabını ise Mecidiyeköy-Kadıköy aşamaları oluşturuyor.

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-14-2007, 22:05   #2
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart HÜRRİYETİN İLGİNÇ İSTANBULDA TRAFİK HABERİ....
HÜRRİYETE HELAL OLSUN BUNUDA BİR ŞEKİLDE DİNE BAĞLADI...

SANKİ KADİR TOPBAŞ İSTANBULDA OLSA KOSKOCA İSTANBULUN TRAFİK SORUNUNU ANINDA HALLEDECEK....

KOMİK BU HÜRRİYET....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-14-2007, 22:49   #3
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Standart HÜRRİYETİN İLGİNÇ İSTANBULDA TRAFİK HABERİ....
cidden hemen nasıl bağlamışlar dine helal olsun hürriyet e....
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-14-2007, 22:51   #4
Kullanıcı Adı
Kafes
Standart HÜRRİYETİN İLGİNÇ İSTANBULDA TRAFİK HABERİ....
yeter artik yani.. bu kadar sacmaligi nasil yasamaya tahammul ediyor bu toplum. ben olsam butun gazeteleri banlardim. bir kaci haric..
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2007, 03:42   #5
Kullanıcı Adı
taya
Standart HÜRRİYETİN İLGİNÇ İSTANBULDA TRAFİK HABERİ....
hiç şaşırmadım.....
taya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi