![]() |
#1 |
![]() BENCE KURULMALI GEC BILE KALINDI
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() BENCE MUSLUMANLAR KUARASA SIYONIST DEVLETLER KORKAR
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hayir, zannetmiyorum. cunku su andaki muslumanlar devletlerin cogunun basindakiler zaten musluman degil.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() belki d-8 falan mantıklı iyi projelerdi ama hayata geçirilemiyor...vakti zamanında gördük..kaddafi olayları falan...ayrıca gerçekten bir çoğunun başındakiler abd kölesi olmuş bkz: kuveyt
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu konu üzerinde sayin erbakan hoca cok durdu ama hayata gecirilemedi..acikcasi kardeslerine(filistin) zulmü gören ülkelerle nasil bir birlik kurulabilir tartisilir..
arap birligi varda ne oluyor..gerci olay halkta bitmiyor, olay yönetenlerde bitiyor, yönetenlerde kukla olunca herseye duyarsiz kaliniyor... ikö(islam konferansi örgütü) bir nevi bu birligin altyapisi..sagolsun ekmeleddin hoca cok calisiyor insallah o calismalarin meyvesi alinir.. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() r.tayıp erdogan onderlıgınde
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kurulsun birde bunu deneyelim.. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() inanmiyorum 12 kisi evet demis :o :o :o :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() mavera arkadaşın dediği gibi Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN hoca bunu üzrinde çok durdu hatta islam dinarı çıkaralım d-8 kuralımdedi .. ab euro ya geçti hoca hep diyo keşke beni şu siyonistlerden önce kendi halkım anlasa... anlanmaz biliyorum tarihete hep böyle olmuştur fakat eminim hoca misyonunu tamamlayıp son nefesini imanla verdikten sonra her kes ah hoca deyecek...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|