03-26-2009, 15:56 | #1 |
Yazıcıoğlu: 2 saniye sonrasına garantisi olmayan bir hayat yaşıyoruz
BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu: 2 saniye sonrasına garantisi olmayan bir hayat yaşıyoruz. Kahramanmaraş'tan Yozgat'a geçerken helikopteri düşen ve halen kendisine ulaşılamayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 20 Mart Cuma günü Ordu'nun Güzelyurt beldesindeki mitinginde yaptığı konuşmalarda dikkat çekici konulara değindiği belirlendi. Türkiye'de temiz siyaset yaptıklarını, dürüstlük adına siyaset yaptıklarını belirten Yazıcıoğlu, "Ben temiz el ödülü almış bir kardeşinizim. Bu yolsuzluğa bulaşmamış el demek. Temiz siyasetçi dürüst ödülü almışım. Ömrüm çile ile geçmiş, cezaevlerinde kalmışım hiç ceza almamışım, hücrelerde kalmışım hiç ceza almamışım. Ben kaderime küsmemişim ben devlete küsmemişim. İnandım, inandımsa yaparım. Bedeli ne ise katlanırım demişim. Bu kadar yıldan sonra 55 yaşına gelmişim. Şimdi bu mücadeleyi daha sürdüreceğiz millet adına. 2 saniye sonrasına garantisi olmayan bir hayat yaşıyoruz. Böyle bir hayat için fırıldak olmaya değmez. Ben fırıldaklık istemem." diyor. BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, durumu iyi gördüğünü belirterek, seçimlerden sonra teşekkür için gelmek istediğini sözlerine ekliyor. (CİHAN) ÜZÜCÜ KAZA İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELER YAZICIOĞLU'NU TAŞIYAN HELİKOPTER DÜŞTÜ YAZICIOĞLU'NUN İLK HELİKOPTERLİ MİTİNGİYDİ İŞTE YAZICIOĞLU'NU TAŞIDIĞI SÖYLENEN HELİKOPTER KAYSERİ VALİSİ: YARALILARA ULAŞILDI KAZALAR YAKASINI HİÇ BIRAKMADI YAZICIOĞLU'NUN DURUMU İLE İLGİLİ ÇELİŞKİLİ BİLGİLER BAŞBAKAN HABERİ TOKAT MİTİNGİNDE ALDI ARAMA YAPILAN BÖLGEDE FIRTINA BAŞLADI GÜL'DEN KAZA AÇIKLAMASI HELİKOPTERDEKİLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU HAVADAN OLMUYOR KARADAN ULAŞILMAYA ÇALIŞILIYOR ULAŞTIRMA BAKANLIĞI: SİNYALLER ALINIYOR GEBEN'DE SONUÇ YOK, ARAMALAR KIZILCIK YAYLASI'NA KAYDIRILDI BBP'DEN FLAŞ AÇIKLAMA GELDİ: ARAMALAR SÜRÜYOR HABERVAKTİM HACIÖMERLİ KÖYÜ MUHTARINA ULAŞTI TOPÇU'DAN SON AÇIKLAMA: SİNYALLER ALINIYOR ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ KURUCUOVA MEVKİİ TARANIYOR HELİKOPTERDE SİNYAL CİHAZI YOKMUŞ MİTİNGLER İPTAL, ERDOĞAN MARAŞ YOLCUSU ATALAY: GENİŞ BİR ALANDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR ÇİÇEK: DEVLET HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALMIŞTIR BBP'LİLER ÖFKELİ: DEVLET ACZİYET İÇİNDE / HABERVAKTİM.COM
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-26-2009, 17:09 | #2 |
İnançlı bir insan olması ve Allah korusun ölmüşse bile öyle gitmesi beni birazda olsa mutlu eder.. Allah yardımcısı olsun onun ve beraberindekilerin.. O hayırlısını bilir.. Kabul etmek,razı olmak lazım..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|