![]() |
#1 |
![]() Utanmaz Danimarka..
4 yıl önce Jyllands-Posten gazetesinde yayınlanan hakaret içerikli Hz. Muhammed karikatürleri çoğaltılarak 400 TL'den satışa çıkıyor Türkiye, Rasmussen'den özür beklerken Danimarka'da ikinci karikatür krizi... 4 yıl önce Jyllands-Posten gazetesinde yayınlanan hakaret içerikli Hz. Muhammed karikatürleri çoğaltılarak 400 TL'den satışa çıkıyor DIŞ HABERLER SERVİSİ 2005 yılında Danimarka'daki Jyllands-Posten gazetesinde yayınlanan, Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatürler ikinci kez İslam dünyasını ayağa kaldıracak. Danimarka Özgür Basın Topluluğu, 12 Hz. Muhammed karikatüründen birinden 1000 adet bastırdıklarını ve tanesini 1400 krondan (400 TL) satışa çıkarmaya hazırlandıklarını duyurdu. Kurumun başkanı Lars Hedegaard uygulamayı 'Sadece bir fikir paylaşımı başlatmak istiyoruz. Bu bizim özgür düşünce hakkımız' diyerek savundu. 'ÖZRÜ' İKİYE KATLANDI! Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürlerin ortaya çıktığı Danimarka'da, bu çirkin olaya kayıtsız kalan dönemin Başbakanı Rasmussen, Türkiye'nin direncine rağmen NATO'nun yeni Genel Sekreteri oldu. Aradan bir hafta bile geçmedi ve Danimarka ikinci kez İslam dünyasını ayağa kaldırmaya hazırlanıyor. NATO Genel Sekreterliği'ne seçilen Rasmussen'in görevi kabul ettikten sonra karikatür krizi ile ilgili özür dileyeceği iddia edilmişti. Medeniyetler İttifakı toplantısında konuşan Rasmussen 'Dini inançlara saygılıyım. O karikatürler benim görüşüm değildi' dedi ancak özür dilemedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yüce Yaradanın karşısında bakalım ne hesap verecek o kafirler bütün Müslüman Alemi olarak 20 tırnağımız yakalarında olacak...
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
İŞTE ARAMIZDAKİ FARK BİZ NE OLACAĞINI SÖYLEDİĞİMİZDE KİM BİZE HAK VERDİ GÖRMEDİM ŞİMDİ O KEFERE KENDİ İNANCI UĞRUNDA ŞUURLU NE YAPDIĞINI BİLEN TAKIMTAN BAŞKA BİR ŞEY BEKLEMEK FERASETSİZLİK DEĞİLMİDİR ÇARE AYNI DİLİ KONUŞMAKTIR ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yok ARTIK!.
Yorum YOK Yorum YOK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bunlar kaşınıyor çok oldular artık...
Bu kadar şerefsizlik olmaz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Aynılarını ![]() Aradan uzuuun zaman geçince kuyruğunı sıkıştırdık ve ilk defa PKK ya terör örgütüdür dedi. Ve 'Dini inançlara saygılıyım. O karikatürler benim görüşüm değildi' lafını 'seve seve' söyledi. Gerisi kendi ŞEREFSİZLİĞİdir. Ve siz de İLK OLDUĞUNDAKİ tavrınıza devam. O kuyruk yine gelip sıkılacak bu kapana inşallah. Sizinkisi... O zatan 6.5 yıldır kıstırılmış çok şükür. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
BEN ÖYLE BİR ŞEY SÖLEMEDİM VARLILIĞDA SÖZ KONUSU DEĞİL AYNAYA BAKIBDAMI KONUŞUYORSUN VE KONUYU NE GÜZEL SAPTIRIYORSUN. VE DERDİM SANA İLLADA BİR ŞEYİ ANLATMAK DEĞİLDİR ZATEN ANLAYACAK DEĞİLSİN. AYDIN HAVASI OLSUN.. Konu kararlı tarafından (04-16-2009 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() reziller ya ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |