![]() |
#1 |
![]() 23 Nisan törenlerinde istenmeyen görüntüler. Herkesin izlediği kutlamalarda küçük kız çocuğu diğerlerinden farklıydı.
İNTERNETHABER-Neredeyse ayağından çıkacak o denli parçalanmış. Üstelik lastik çizme.. Diğerleri cicili bicili ayakkabılarıyla boy gösterirken, onu o halde milletin içinde oynattılar. Van merkeze bağlı Ortanca köyü ilköğretim okulundaki törenlerde şarkıcı Hadise'nin seslendirdiği "düm tek tek" şarkısı eşliğinde yırtık ayakkabıları ile dans etti. Okul yetkilileri ve öğretmenlerin neden böyle bir rezalete göz yumduğu merak konusu. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Tam bir rezalet hesabını sormak lazım o öğretmenden... Yazık çocuğa.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aklıma gelen ilk şey şu aoldu o çocuğu görünce belli ki ihtiyaç sahibi bir ailenin meleği
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu kadarmı körler öğretmenler müdürler yaaa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() vicdanı kanatacak bir resim yazık içim burkuldu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() evet gerçekten tv de gördüm ve içim burkuldu türkiyenin bu tip görüntülerden artık sıyrılması lazım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kalp gözünü açmak lazım böylelerinin :Ğ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() van milli eğitim müdürünü, öğretmenleri kınıyorum bunu görmezlikten gelmek hakkaten suç ya.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() dün bir haber daha vardı başörtülü halkoyunları ekibini gazeteciler yetkililere şikayet ediyorlardı.birde bu olaya bakalım ülkemizdeki iğreti durum açıkca ortada
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 23 Nisan çocuk bayramı mı..? Yuhhh..
Çocukları gösterilere hazırlayacağız derken kültürümüzde olmayan müzik dans ve şarkılarla küçük yaştaki minikleri başka kültürlere özendiren cahil öğretmenler ve buna destek olan veliler.. Bizde vaktiyle katılırdık gösterilere..Ama çocuk bayramı diye adlandırılan bu MİLLİ REZALET gününde gösteride giyeceğimiz kıyafetleri dahi kendi paramızla alırdık.. Hiç unutmam durumu olmayan bir arkadaşımızı zorla gösteriye sokup,zorla para ödettiler..Kız ''katılmak istemiyorum,ailem izin vermiyor'' diye diretmesine rağmen ''katılmayanlara karne YOK..!!'' diyecek kadar çirkefleşen okul müdürü ve öğretmenlerimize daha fazla karşı gelemedi.. Madem çocuk bayramı bu günde bütün masrafları sizler karşılayın.. Durumu yoksada niye gösteriye sokuyorsunuz.. Çocuk kendi bayram gününde mutlu olmak yerine böyle rezil edilip,mahcup ediliyor.. Gururu kırılıyor.. Kimin bayramı bu..? Kendi bayramlarında nasılda küçük düşürülüyorlar.. Yazık.. Ayrıca 23 Nisan'ın gerçek manası sanıldığı gibi değil..Bizde yeni yeni öğreniyoruz.. Bizede yazık.. 23 Nisan bir çocuk esirgeme müdürü tarafından ortaya çıkartılmış..Ve amacı ''kimsesiz,fakir,durumu olmayan çocukları bu günde mutlu etmek,yardım edip, gönüllerini almak amacıyla çıkmış.. Ama günümüze gelene kadar değişmiş tabi.. Önce Atatürk armağanı diye yutturulmuş.. Halbuki onun haberi bile yok bundan.. Sonra amaç ''fakir ve kimsesiz'' çocuklardan çıkıp bütün çocukları kapsamış.. Balolar ve eğlenceler düzenleyerek zengin kesimin gönlünce eğlendiği bu günde ''fakir ve kimsesizler'' doğru düzgün hatırlanmıyor bile.. Okuldaki gösterilere işte böyle durumu olanlar ezilip büzülmezken,havalarını atıp,göünllerince eğlenirken, FAKİR VE KİMSESİZ miniklerde işte böyle yerin dibine sokuluyor.. Yazık.. Böyle eğlencelerle hem çocukları masrafa sokup,hemde kendi kültürümüzle alakası olmayan dans ve figürler yerine harcanan bütün paraların kimsesi olmayan,fakir çocuklara harcanması daha doğru değilmidir..? Hadiseymiş.. Pöfff.. Bide onun batıdan çakma şarkısı.. Utanıyorum şahsen..Allah ıslah etsin..Kültürümüzden uzaklaştırılan çocuklarada acıyorum.. İlerde çocuğum olduğu vakit 23 nisan gününün ona ait olmadığını öğreten tek anne ve tek öğretmen olacam herhalde.. ![]() ![]() Bu rezil durumada sebep olan öğretmenler hakkında suç işlemlerinin başlatılmasını çok isterdim.. Bir çocuğun kendi gününde böylesine düşürülüp,gururun kırılmasını kim açıklayabilir..?Hangi akla hizmet.. Yazık.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|