![]() |
#1 |
![]() ![]() Ünü dünya çapına yayılan Trabzon'un meşhur oyunu kolbastı, Kuzey Irak'ta da büyük ilgi görüyor. Türkiye'de son zamanlarda büyük beğeni toplayan kolbastı oyunu, artık yurtdışındaki etkinliklerde de yer alıyor. Irak'ta eğitimde adından başarı ile söz ettiren Fezalar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Bahar Festivali’nde öğrenciler yıl içinde öğrendikleri çalışmaları sergiledi. Erbil'in tarihi Minare Parkındaki festivalde bir grup öğrencinin "kolbastı" gösterisi yapması ise büyük ilgi topladı. KIVRAK FİGÜRLER Karadeniz müziğiyle oynanan ve kıvrak figürlerle sergilenen Trabzon yöresine ait kolbastı oyunu, öğrencilerden büyük ilgi gördü. Bugün
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() vallahi ben kol bastı oynayamıyorum ayak ritmini ayak uyduramıyorum, kol bastı 23 nisan çocuk bayramında da bayağı tanındı, 19 mayıs spor bayramında da kol bastıya çok yer verilecek, dünyayada açılması güzel bir şey amerikanın hiphopu varsa türkiyeninde kolbastısı var
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() izlemek çok güzel
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İzlemek ayrı bir zevk oyanmak daha ayrı bir zevk olsa gerek.Ben daha öğrenemedim ama çok istiyorum öğrenmeyi bir Karadenizli olarak
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İzlemek güzel gerçekten, ama ben bir anda parlayan şeylerin birden tüketilip unutulduğunu biliyorum.
İnşallah öyle olmaz diyeyim yine de İnşallah.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|