09-29-2007, 00:13 | #1 |
açıköğretim ilahiyat fakültesi için hangi alan gerekli???acilll yardımmmmm
s.aleyküm arkadaşlar ben şuan açıköğretim lisesi eşit ağırlık bölümünde okuyorum.fakat üniversite olarak açık öğretim ilahiyatı tercih etmek istiyorum.ben türkçe matematik alanından alan kredisini dolduramadıgım için mezun olamıyorum.şimdi sosyal bilimler bölümüne geçsem ilahiyatı tercih edebilir miyim yoksa eşit ağırlık bölümünde kalıp devammı edeyim?bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen..kayıt yenilemeyi bu yüzden bekletiyorum.bilenler acil cevaplarsa sevinirim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-07-2007, 11:56 | #2 |
geç mi kaldım blmyrm ama kardeşimde açık öğretim eşit ağrlık bitirdi ama imam hatipin fark derslrini verdi ayrıca ...şimdi yaptırabldi önlisansa kaydını...yani meslek dersi alman lazım sanrm...
|
|
10-13-2007, 19:50 | #3 |
malesef çok geç bir yanıt oldu ben imam hatipe geçmedim mecburen sözel bölüme geçtim..yinede tskler..
|
|
02-04-2009, 11:18 | #4 |
Bende imam hatipde okumak istiyordum malesef bir takım sorunlardan dolayı düz lisede okuyorum ilahiyat okuyabilmek için sözel bölüm olması gerekirmiş.
|
|
02-04-2009, 11:49 | #5 |
sa
acik ogretim ilahiyat icin sozel 1 den 165 (sanrim) bu baraji asarsaniz tercih edebilirsiniz... sozel bolume gecebilrseniz gecin yok gecemessiniz esitagirliktan girersiniz ve biraz sozeli yuksek tutarsinniz... acik ogretim ilahiyata gecmek kolay merak etmeyiniz... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|