AK Gençliğin Buluşma Noktası
Lise Eğitimi ve Liseler (Ak Parti Forum) Liseli Ak üyeler, Liseler, Lise dersleri ile ilgili paylaşımlar burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-29-2007, 00:13   #1
Kullanıcı Adı
hafız_28
Standart açıköğretim ilahiyat fakültesi için hangi alan gerekli???acilll yardımmmmm
s.aleyküm arkadaşlar ben şuan açıköğretim lisesi eşit ağırlık bölümünde okuyorum.fakat üniversite olarak açık öğretim ilahiyatı tercih etmek istiyorum.ben türkçe matematik alanından alan kredisini dolduramadıgım için mezun olamıyorum.şimdi sosyal bilimler bölümüne geçsem ilahiyatı tercih edebilir miyim yoksa eşit ağırlık bölümünde kalıp devammı edeyim?bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen..kayıt yenilemeyi bu yüzden bekletiyorum.bilenler acil cevaplarsa sevinirim.

hafız_28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-07-2007, 11:56   #2
Kullanıcı Adı
kardelen007
Standart açıköğretim ilahiyat fakültesi için hangi alan gerekli???acilll yardımmmmm
geç mi kaldım blmyrm ama kardeşimde açık öğretim eşit ağrlık bitirdi ama imam hatipin fark derslrini verdi ayrıca ...şimdi yaptırabldi önlisansa kaydını...yani meslek dersi alman lazım sanrm...
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2007, 19:50   #3
Kullanıcı Adı
hafız_28
malesef çok geç bir yanıt oldu ben imam hatipe geçmedim mecburen sözel bölüme geçtim..yinede tskler..
hafız_28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 11:18   #4
Kullanıcı Adı
€bru
Bende imam hatipde okumak istiyordum malesef bir takım sorunlardan dolayı düz lisede okuyorum ilahiyat okuyabilmek için sözel bölüm olması gerekirmiş.
€bru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 11:49   #5
Kullanıcı Adı
ak_cag
sa
acik ogretim ilahiyat icin sozel 1 den 165 (sanrim) bu baraji asarsaniz tercih edebilirsiniz...

sozel bolume gecebilrseniz gecin

yok gecemessiniz esitagirliktan girersiniz ve biraz sozeli yuksek tutarsinniz...

acik ogretim ilahiyata gecmek kolay merak etmeyiniz...
ak_cag isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)