AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 01-05-2010, 00:36   #1
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart SİGARA ZAMMINI PROTESTO EDİYORUM!!!
2009'dan beridir sigaraya yapılan 3. zam, benzini yada elektriği zaten hiç saymıyorum, ama sayın Başbakanımız bu zamlara artık lütfen bir dur desin!!!!

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-05-2010, 02:39   #2
Kullanıcı Adı
Atlantis
içmiyorum içen düsünsün
Atlantis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2010, 13:05   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
bakıyorum mutlu olan çok fazla...içen içmeye devam ediyor ama nasıl içiyor!!!
Alt 01-05-2010, 13:45   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Benzine vs. yapılan zamları bende protesto ediyorum fakat sigaraya yapılanı bir türlü protesto edemiyorum, hatta çok iyi buluyorum, haklı buluyorum, tiryakiler kızmasınlar

Durmak yok, sigaraya zam'a devam!

(diğer zamları protesto ediyorum)
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2010, 13:51   #5
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
En ucuz sigara 4.5 ytl olmuş bunu aya döktüğünüzde 135. ytl yapıyor yazık günah hem cebe hem de sağlığa zararlı.Bırakamam diye bişey bence herkes bırakabilir yeter ki bırakmayı istesin.Bende 4 sene önce içiyordum çok şükür bıraktım.Umarım en kısa sürede bu zamlar da etkili olur ve herkes sigaraya veda eder B u konu da Başbakanımızı sonuna kadar destekliyorum !
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2010, 14:07   #6
Kullanıcı Adı
Sevban
Kaçak tütün içeriz artık...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2010, 14:19   #7
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Bu millet bu zamlara müstahak. Vergi kaçırarak , fakir hakkı gözetilmeyerek, haram helal kavramı dikkate alınmayarak yaşanılan ömürde bu zorlukların olması doğaldır. Hem islami iktisattan uzaklaşacaksın kapitalist sistemin içinde dolaşacaksın tüketerek mutlu olacaksın sonra kalkıp zamları protesto edeceksin çok komik. Mevlam hakkı olanı almasını iyi bilir. Vermekte cekinen müslümanlar , görmekte zorlanan müslümanlar sigaraya bazı ilim adamlarının haram demesine rağmen zevkine tüketenler sebepler dairesinde söke söke alır hakkını kimsenin sızlanmaya hakkı yok , şükrünü adam gibi bilmeyenler şükür adanmışlığı içinde olan sahabelere baksınlar.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2010, 14:20   #8
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Bu arada Redyollew abi hoş geldiniz. Mevlam kabul etsin .
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2010, 15:00   #9
Kullanıcı Adı
Ak_Urfalı
eskiden lisedeyken günde bir iki paket bitiyordu...
çok şükür şimdi hiç içmiyorum...

nerdeyse dua edecem paketi 100 tl olsun diye...
dur dua ediyim belki kabul olur
Ak_Urfalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2010, 15:35   #10
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Bende sigara içiyorum ve sigara zamlarını kendi açımdan pek hoşuma gitmesede destekliyorum. Çünkü, olaya birde şu açıdan bakmak gerekiyor. Liseye giden bir öğrenci sigaraya başlamak istediğinde evinden aldığı harçlıkla sigara al(a)mamalı. Sigara pahalı olduğu zaman ya okuldaki kantin masrafınan feragat edecek yada sigaradan. Yada evden okula okuldan eve yürüyerek gidip gelmek zorunda kalacak. O yüzden sigaraya başlayabileceğini zannetmiyorum. Ki o çocuk askerdede sigara içmez ise bir daha kolay kolay içmez.( tabi bu son örnek erkek çocukları içindi )

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)