![]() |
#1 |
![]() Siirt Üniversitesi’nde Türban Serbest...
Haftalardır Türkiye’nin gündeminden düşmeyen türban tartışması devam ediyor. Tartışmalar devam ederken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül üniversitelerde başörtüyü serbest kılan yasayı onayladı. Yasa Resmi Gazetede yayımlanarak resmen yürülüğüge girdi. Yasanın yürülüğe girmesine rağmen türban sancısı zaman zaman bazı üniversitelerde kendini hissetiriyor. Bazı üniversitelerde türban sancısı yaşanmasına rağmen Siirt’li vatandaşlar ise yürürlüğe giren türban yasasından sonra Siirt üniversitesinde nasıl bir durumun hakim olduğu merakı vardı. Bugün Siirt Üniversitesine giden kanal 56 ekibi Siirt Üniversitesi’nde türbanlı kızların üniversite kampüsüne ve derslere serbestçe girdiğini gözlemledi. Konuyla ilgili Siirt Üniversitesi Rektörlüğü tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken. Hemen Üniversite kapısının yanında bulunan türban kulübesinin güvenlik kulübesi olarak değerlendirileceği gelen bilgiler arasında.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Türban klubesi,türban,yasak,kamusal alan,anti-özgürlük,faşistlik,ergenekon,demokrasi karşıtı darbe yanlısı 'solcular' vs. vs.
Bu ülke insanı kafayı yemiş.Atalarımız boşuna mı can vermiş ? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bütün üniversitelerde serbest olması temennisiylee :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ne güzel
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() insallah hepsinde olacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() umarım bizim üniversitemizdede serbest olur. o ahlaksız refik güney gitmeden zor görünüyor. ama onada az kaldı inşallah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ne mutlu orada eğitim görenlere...inşallah bütün Üniversitelerde serbest olacak
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İşte bu da ne kadar demokratik bi ülke olduğumuzu gösteriyo.Çıkartılan yasalar üniversitelerde rektörlerin keyfine göre uygulanıyor.
Yasağa karşı atılan bu adımları hazmedemeyen bi çok rektör bırakın yasağı kaldırmayı daha da ileri giderek yeni yeni yasaklar koymaya başlıyor. Bu da onların mantıklı hareket ettiklerini değil, kendi fikirlerinden başkasına hoşgörü göstermediklerini ve adeta kısasa kısas dercesine siz kaldırmaya çalışırsanız biz daha ileri gideriz tavrıyla yeni girişimlerde bulunduklarını gösteriyo. Gerçekten çok acı bi durum fakat Siirt Üniversitesinde yasağın uygulanmıyo olması buruk da olsa bi sevinç yaşattı bana. Diğer üniversitelerde de bu saçma yasağın en kısa zamanda kaldırılması dileğiyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() evet ya ben bunu hazmedemiyorum hukuksal olarak biz haklıyız ama biz onların hukuklarına boyuneğiyoruz belki bizdede hata var açın yoksa almayız diyolar açıyoruz direnmiyoruz ya da direnemiyoruzzz yok katsayı yok başörtüsü problemi çıkartıyorlar okumamızı gelecegimizi elimizden alıyorlar sonra bizim için bitane kitap okumazlar diyorlar bizde bize bu zulmü yapanlara karsı hukuken haklı olmamıza ragmen hala boyun egip onların dediklerini uyguluyoruz karşı koymuyoruz koyamıyoruz, adaletsizlik bu haksızlık bu zulüm buuuu kaldıramıyorum artıkkkkkk
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|