AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-10-2010, 15:49   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Şimşek'den 'kavga edin' emri! / VİDEO
CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek'den şaşırtan sözler. Sanatçı kimliği ile bilinen ünlü sinema oyuncusu Şimşek, teşkilat mensuplarına 'referandum günü gerekirse kavga edin, nezarette yatın' talimatı verdi





Videoyu izlemek için tıklayın



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, partisinin referandum toplantısında parti üyelerine yaptığı konuşmada, referandum günü için "Gerekirse kavga edin, bir gece nezarette kalmaktan birşey olmaz" dedi.


KENARDA DURMAYIN


CHP İl Başkanı Şimşek'in, 12 Eylül'deki halk oylamasına 8 gün kala 4 Eylül Cumartesi günü Bayrampaşa'da bir düğün salonunda CHP'lilere hitaben yaptığı konuşmada, "Öyle alkışlamak ile kalmayın, dışarıya çıkın ve çalışın. Ve sonra seçim günü 'ben görevli değilim' deyip de kenarda durmayın" diyor.

NEZARETTE KALMAKTAN BİR ŞEY OLMAZ


Sandık başlarında görevli olacak ya da olmayacak CHP'lilerin 2 değil, 4 değil, tam 32 gözü olması gerektiğine işaret eden Berhan Şimşek, aynı konuşmasında partilileri şiddete başvurmaktan kaçınmamaları gerektiğini vurgulaması dikkat çekti. Şimşek'in, konuşmasını, "Gerekirse kavga edin. Bir gece nezarette kalmaktan bir şey olmaz. Çok uzun geceler kalmış bir arkadaşınız olarak söylüyorum bunu" diyerek sözlerini bitiriyor.

"ÇAKALLAR, AÇ KURTLAR GİBİ..."


Teşkilatlarına kavga edin talimatını veren CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, Bahçelievler'de 'hayır' broşürü dağıtan 3 kadına bir kişinin saldırması olayından Başbakan Erdoğan ve AK Parti'yi sorumlu tutarak, "Başbakan kendi militanlarını, kendi gerillalarını sokaklarda CHP örgütüne saldırtıyor. Çakallar gibi, kurtlar gibi saldırıyorlar." demişti.

"DSP SEMPATİZMANI"


Emniyet yetkilileri olayın medyada yer almasından sonra harekete geçmiş ve Berhan Şimşek'in bu sözleri sarfetmesinden kısa süre sonra, saldırıyı gerçekleştiren şahsın AK Parti'li olmadığını açıklamıştı. Aynı gün NTV'ye konuk olan Başbakan Erdoğan da saldırganın DSP sempatizmanı bir aileden geldiğini açıklamıştı.

Haber 7

 


Konu Necip Fazıl tarafından (09-10-2010 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım