AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-19-2008, 23:16   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Zeynep
Standart Sinan Çetin: Bizim yaşadığımız ortamlarda AK Partili olmak kolay değil
Sinan Çetin: Bizim yaşadığımız ortamlarda AK Partili olmak kolay değil

Yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin, AK Parti'ye oy verdiği açıkladığında birçok arkadaşı tarafından ayıplandığını söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın "Hizmet Yerinde Görülür / Gidelim Görelim" toplantısında konuşan Çetin, "Bizim yaşadığımız ortamlarda AK Partili olmak kolay değil. Sosyetik insanlar. Ben AK Parti'yi neden bütün kalbimle desteklediğimi söylemek istiyorum Çünkü şu anda Türkiye'de sessiz bir devrim gerçekleştiriliyor." dedi.

Türkiye'de hantal, ağır ve hareket edemeyen bir bürokrasi olduğunu hatırlatan Çetin, "Türkiye'de hiçbir iş yapılmazsa herhangi problem olmaz; ama bir şeyler yapılmaya başlanırsa cezalandırılırsınız. Çok ciddi ağır cezalara maruz kalırsınız. AK Parti benim gördüğüm kadarıyla iş yapma sloganıyla hareket ediyor. Bu insanlar ciddi başarılara imza atıyorlar. Dünyada iki tür insan var. Yapanlar ve şikâyet edenler. Umuyorum siz şikâyet edenlerden değilsiniz." diye konuştu.

AP Parti İl Başkanlığı'nın 'Hizmet Yerinde Görülür / Gidelim Görelim' başlığı altında hazırladığı tanıtım programının ikincisi Sütlüce Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Yağmurdereli ve Necat Birinci'nin yanı sıra Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Kenan Işık gibi birçok sanatçı katıldı. Toplantıda ayrıca Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Prof. Dr. İlber Ortaylı ile yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin de birer konuşma yaptı. Tanıtım toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından şehir genelinde yapılan kültür ve sanat etkinlikleri anlatıldı. Bakırköy'den Kartal'a, Ümraniye'den Tuzla'ya kadar 17 kültür merkezi inşa ettiklerini kaydeden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'a 2 yeni tiyatro sahnesi kazandırdık. Tiyatrolarımızdaki koltuk sayısını 3 bin 100'e çıkardık. İstanbul, kongre turizminde 1998 yılında 49. sırada iken, 2006 yılında 17. sıraya yükseldi." şeklinde konuştu.

zaman

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-19-2008, 23:18   #2
Kullanıcı Adı
romakudüs
yürü be kim tutar seni
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2008, 23:21   #3
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Ee insanlar doğru yol hangisi biliyorlar.Yeter ki biraz mantık, akıl olsun ve onu kullanmayı bilsinler.
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2008, 23:24   #4
Kullanıcı Adı
Yâren
İşta Ak partinin bu genişliğini seviyorum.Ak partide herkes birşeyler bulabiliyor kendisine,herkesi kucaklayan bir parti.Hem fakir hemde sosyete bulunuyorsa tek çatı altında, demekki ben doğru yerdeyim
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2008, 01:11   #5
Kullanıcı Adı
kabardey_06
eeeeeee yüzde kırk yedilik bir oran nasıl ortaya çıktı sanılıyor,,,toplumun herkesiminden oy almak ancak be ancak ayakta alkışlanacak bir başarıdır,,,her gruba veya zümreye eşit uzaklıkta ya da yakınlıkta olmak her kesin yapabileceği bi şey değildir,,türkiyede bunu başarabilmiş yegane parti AK PARTİDİR,,şimdilerde macera arayanlar bu parti kapatılsın şarkıları söylemeye başladılar,,,onlara tavsiyem,,boşa nefes tüketmesinler,,ve şundan emin olsunlar,,AK PARTİ YÖNETİMİ,DEVLETİN SEVKİ İDARESİNİ UZUNCA BİR ZAMAN ELİNDE TUTACAKTIR TABİ HALKIMIZIN DESTEĞİ ARKASINDA OLDUĞU SÜRECE,,İŞTE BU DESTEĞİ KIRMAYA YÖNELİK TÜM ÇABALAR BEYHUDEDİR TIPKI KİLOMETRELERCE UZAKLIKTA BULUNAN GÜNEŞE FİLDİŞİ KULELERDEN BALÇIK ATMAK GİBİ BİRŞEY,,HEY YAVRUM HEYYY,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2008, 23:20   #6
Kullanıcı Adı
minegül
Akparti' nin gücü bir kesime değil, iki kesime değil, tüm kesimlere hitap eden bir parti. Helal olsun.
minegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)