11-02-2007, 14:00 | #1 |
Sıraya geç kardeşim :)
Klasik Tepki: 'Sıraya geç kardeşim.'
Neoklasik Tepki: 'Şeker kardeşim sıraya geçiver.' Realist Tepki: 'Sıra var.' Sürrealist Tepki: 'Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay'da bak bir daha yapabiliyorlar mı?' Romantik Tepki: 'Beyefendi galiba sırayı görmediniz.' Naturalist Tepki: 'Sırana geç!' Modern Tepki: 'Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa'da...' Postmodern Tepki: 'Sırana geç lan ayı!' Uzlaşımcı Tepki: 'Acelesi olmasa öne geçmezdi; üzmeyin garibi.' Devrimci Tepki: 'Altyapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek.' Felsefeci (septik-kuşkucu): 'Ön ve arka kavramları görecelidir. Ön tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden aslında arkaya geçmiş olabilir.' Kantçı Yaklaşım: 'Efendim algılanmayan şeyler yok demektir. Bakmayın o tarafa, adam yok olur.' Kötümser Varoluşçu: 'Herkes bir gün ölecek. Onurlu bir şekilde bekleyin. Bir gün o adam da ölecek.' İyimser Varoluşçu: 'Sıkmayın canınızı, şu anın tadını çıkarmaya çalışın. Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor.' Hümanist: 'İnsanlık bir bütündür. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için. Dolayısıyla birimiz öne geçince, aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz.'
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-02-2007, 14:02 | #2 |
: )))
teşekkürler.. |
|
11-02-2007, 14:03 | #3 |
hepsi çok güzel :D :D
|
|
11-02-2007, 16:04 | #4 |
Postmodern Tepki: 'Sırana geç lan ayı!'
...... :D :D :D :D ;) |
|
11-02-2007, 18:18 | #5 |
Devrimci Tepki: 'Altyapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek.'
Allah kerim tek tol devrim .ŞU komunistlere bazen çok gülüyorum yahu |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|