![]() |
#1 |
![]() ŞİŞLİDE önceki gün korkunç bir olay yaşandı.Şişli metro durağı önünde başörtülü bir kıza saldıran kızlı erkekli grup örtülü kıza sözlü tacizde bulunup başörtüsünü açmak istedi. Olaya şahit olan avukat Tuncer Erdoğan kızı saldırganların elinden güçlükle kurtardı. Av. Erdoğan ''Müdahale etmesem kotlu kızlar kapalı kızın başörtüsünü çıkaracaklardı... Ben herkese ,özellikle de medyaya soğukkanlılık tavsiye ediyorum dedi''
O sırada orada bulunan polis ekiplerinin de olaya müdahale etmeemsi ayrı bir protesto konusudur. Başörtülülerin açıklara ''mahalle baskısı'' uygulayacağı gibi saçma bir söylentinin dolaştığı ülkemde asıl kimler mahalle baskısı görüyor buyrun...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bende olay yerinde bulunduğu halde olaya müdahele etmeyen polisi protesto ediyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() baski imis...
onlarin hepsini tuza bastirip asirlarca bekleteceksin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() boyle bır ulkede yasıyoruz ne dınımız ne memleketımız nede koruyucalırımız bellı bızı dusman olarak goruyorlar ortumuz yuzunden ama kendılerı utanmasalar can alacaklar bu ugurda nasıl bır ahlak nasıl bır vıcdan cozemez oldum Türke bıle guvenemez duruma geldık hanı Türk'ün Türk'ten baska dostu yoktu :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() abi bırakın polisi oradan sanki halk geçmiyormu ya 3-5 insanda olsa geçmiyomuydu ya olay yeri şişli iğne atsan yere düşmez yerde hiç bi insan gidipte müdahale edememişmi yazık ya bu milletin üzerinde hala ölü toprağı var.
Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli: Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli! Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli- Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() arkadaslar ben hala olayi rapor eden beyin abarttigini dusunuyorum. biz Allah'a guvendigimiz takdirde kimse kilimiza zarar veremez.
Dua mu'minin silahidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
polis saldırıyı doğruladı! Dolayısıyla abartı yok gibi... Biz baskı filan oluşturmayız,rahat olun.Ama şunun da farkına varın ki bu yapılanlar aynı muameleyi hak ediyorlar! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu ülkede başörtüsüne el uzatanlar ahirette o başörtüsüyle cehenneme bağlarlar da kımaldayamaz inşallah..
amin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |