![]() |
#1 |
![]() Şişli'nin CHP'li Belediye Başkanı Hayri İnönü dün yapmış olduğu zehir zemberek açıklamayla kılıçları çekerek Biçare Sarıgül'e ve Emir Sarıgül'e açıkça savaş açtı.
Şişli'nin yeni belediye başkanı Hayri İnönü, Şişli'nin bir önceki belediye başkanı Biçare Sarıgül'ü; kamu kaynaklarını çarçur etmekle, kırmızı halı ve süs lambalarıyla insanlara göstermelik bir şaşa sunmakla, Şişlililere; hizmet için, onların çocuklarının eğitimlerine katkı için, yürünen yollara ve yaşanılan semtlere bakım için ayrılmış olan milyonlarca lirayı Şişlililerin gözlerini boyamak üzere birkaç günlük eğlence için kırmızı halılara ve lambalara harcamış olmakla ve bütün bunların sonucunda Şişli'yi ağır bir borç yükünün altına sokmakla suçlamıştır. Bu apaçık bir şekilde Biçare Sarıgül'ü Şişli'deki belediye başkanlığı boyunca çok kötü bir yönetim sergilemekle suçlamaktır. Hayri İnönü'nün bu sözleri Biçare Sarıgül'e ve Emir Sarıgül'e ağır birer darbe olmuştur. Biçare Sarıgül'den ve Emir Sarıgül'den Hayri İnönü'ye sert bir karşılıkla cevap verilmesi ve Şişli'deki kavganın derinleşerek sürmesi beklenmelidir. Hayri İnönü'nün dünkü açıklamasıyla savaş artık aleni bir hâl aldı ve şiddetlendi. Hayri İnönü, kılıçları çekti ve Şişli'de ya benim borum ötecek ya da Sarıgüllerin (Biçare Sarıgül ve Emir Sarıgül) borusu ötecek diye rest çekti ve açıkça mücadeleye girişti. Biçare Sarıgül'ün ve Emir Sarıgül'ün kolay kolay pes edeceklerini kimse düşünmemeli. Biçare Sarıgül ve Emir Sarıgül, Şişli'yi Hayri İnönü'ye bırakmamak için ona karşı büyük bir mücadele vereceklerdir. Bakalım kazanan kim olacak? Yaşayanlar en geç 1-2 sene içinde kazananın kim olacağını göreceklerdir diye tahmin ediyorum. Biçare Sarıgül ile Emir Sarıgül, Hayri İnönü'yü harcarlar gibime geliyor; ama bu işler belli olmaz. Hayri İnönü belki de çetin ceviz çıkabilir.
![]() Konu Cihannur tarafından (12-15-2014 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|