AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 03-15-2009, 17:50   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart 'Siyaseti tedavülden kaldırdık' /Erdoğan Balıkesir Mitinginde!
Başbakan Erdoğan Partisince düzenlenen 43. Balıkesir mitinginde halka seslenerek Baykal'ı Balıkesir hoşmerimini de tatmaya davet etti.

Başbakan Erdoğan"Dik duruyoruz ama dikleşmiyoruz. Biz halkımızı her zaman yanımızda bulduk. Bundan da mutluyuz. Türkiyenin tarihinden bi haber olanlar bunu anlayamaz. Çanakkale'ye gitmeyenler, Seyit Onbaşı'yı tanımayanlar bunu bilemez. Biz ne diyoruz. Sen Türkiye'sin, Sen Balıkesir'sin büyük düşün. Çünkü Balıkesirli'ye bu milletin evladına küçük düşünmek yakışmaz. Hedefleri büyük tutacağız. Hedefler büyük olursa başarı da büyük olacaktır. Başbakan olarak Balıkesir'e 5. gelişim. Her geliişimde yeni eserlerle geldim. Şimdi Baykal tutturmuş bir hoşmerimdir gidiyor. Hayır o değil milleti birbirine düşürüyorlar. Balıkesir'in hoşmerimi meşhur, Kırşehir'in hoşmerim'i mi meşhur? Gel burada da hoşmerim ye. Burada hoşmerime başka şeylerde katıyorlar.

YANDAŞ MEDYA

İkitelli medyası bunlara yardımcı oluyor. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar. Ancak herşey burada kuvayi milliye meydanında kararı burası verecek. Sayın Baykal çarşıya pazara gel diyor. Ben pazardan çıkmadım ki pazara geleyim. Ben 29 Mart pazarının akşamında da Genel Merkezimde olacağım ama sen nerde olacaksın çok merak ediyorum. Geçen seçimde 3 gün kayıptın. Ama şimdi nerede olacaksın onu da merak ediyorum. MHP'nin de CHP'nin de klavuzu ikitelli medyası. Bunlara o medya yol gösteriyor. Bunların çamurlarını o medya sayfalarına ekranlarına taşıyor. Dün Bursa'da söyledim.

ÇETELER VE MAFYA

Ortaya bir Ergenekon davası çıkıyor sayın Baykal ben ergenekonun avukatıyım diyor. Bizde diyoruz ki biz de milletin avukatıyız. Milletim bize mafyanın çetelerin sonuna kadar karşısında ve takipçisi olacaksın diyor ve bunu yapıyoruz. Bir temiz eller olsun istiyorsak bunu takip etmeye mecburuz. Dönemimizi kurtarmaya değil, geleceğimize tertemiz bir Türkiye bırakmaya çalışıyoruz. Ben isterdim ki sayın Baykal, Bahçeli buraya çıkıp hükümetin yanında, yargının yanında yer alsınlar. Ama tam aksini yaptılar, Baykal avukatlığa soyunrken Bahçeli de susmayı tercih etti. Yargı bu işi takip ediyorsa bırak devam etsin neticelendirsin. Savcıların üzerinde baskı oluşturmaya gayret etme bırak kendi haline. Ama bırakamadılar. Yargı ne istiyorsa biz bunu yapıyoruz ve yapacağız. Gelecek nesillere tertemiz bir Türkiye bırakmak zorundayız onun için. Bunlarla beraber bazı siyasi partiler ortam geriliyor diyor. Bütün mesele yeterki siz insanlara edep adab dışı konuşmayın insanlara hakaret etmeyin. Bizim böyle bir derdimiz yok.
Ben biliyorum ki benim çiftçi kardeşim traktörüne benzin alabilmek için o kuyruklarda çok bekledi. Karaborsaya düşmüştü hatırlayın. Aynı şekilde gazyağı. Çok enteresan bir olayla karşılaştık. Eskişehirde bir amca geldi yanıma bana bu nüfus kağıdını verdi. Dediki ah başbakanım bak buradaki mühürleri görüyor musun? Kardeşlerim ekmek mührü var burada. Ekmek almak için mühür, burada patiska almak için Sümerbank'ın mühürü var, burada şeker almak için mühür var.

BİZ BU SİYASETİ KALDIRDIK

Sayın Başbakan önce şunu açıklasın diyor, kapılar arkasında karanlık odalarda hangi savcılarla görüştü de milletvekili seçildi bunu bir açıklasın. Hukukta müddeyi yani iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Sayın Bahçeli sen iddianın sahibisin. Bu iddianı açıklamadığın ispat etmediğin takdirde namertsin. Milletimden başka kimseden icazet almadım almam. Benim hayatım bununla geçti. Ama senin hayatın karanlık odalarda geçtiyse bunu bilemem. Açıklamadığın takdirde namert olarak anılacaksın. Bak bu kadar yüksek perdeden konuşuyorum. Çünkü Tayyip Erdoğan'ın sayfalarında böyle bir leke olmayacaktır. Mücadeleler hep böyle geldi. Ben milletimden de şunu istiyorum. Bakınız siz bu siyasi liderleri sandıklarda cezalandırınız. Herşey ortada çık açıkla arkadaş. Hangi savcı ile nerede ne konuşmuşsam çık açıkla. Milletim dışında kendisine destek yoldaş arayanlar klavuz arayanlar mutlaka yolda kalacaklardır. AK Parti ile bu tür siyaset artık tedavülden kalkmıştır. 6,5 Yılda on yılların ihmalini hamdolsun telafi ettik. Belediyemiz Balıkesir için çok önemli hizmetler yaptı bundan dolayı başkanımızı kutluyorum. Eski Balıkesir ne idi şimdi ne oldu? Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.

Sayın Baykal, TOKİ'den sen sorumluydun. Söyle bakalım kaçtane konut yaptın onu söyle kaç konut! Sadece Balıkesir'e 6.000'in üzerinde konut yaptık. Biz geldiğimizde 9 ilde doğalgaz vardı şimdi 63 ilde doğalgaz kullanılıyor. Bugünleri de gördük. Tarımda çiftçimizi de unutumadık. 124 Trilyon destek verdik. 65 Trilyon, KÖYDES projesiyle yolu olmayan suyu olmayan köy kalmayacak dedik mi ve hamdolsun suyu olmayan ve yolu olmayan köyümüz kalmadı. Şimdi onları daha iyi bir konuma getireceğiz." dedi.

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-15-2009, 19:50   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-15-2009, 19:50   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-15-2009, 19:50   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-15-2009, 19:50   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-15-2009, 19:51   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-15-2009, 19:51   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-15-2009, 19:53   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-15-2009, 19:53   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-15-2009, 19:53   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, balıkesir, miting

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)