![]() |
#1 |
![]() evet beyler siyasete meraklıyım bilgili olmasamda ilgiliyim ama şimdi şunu sormak istiyorum uluslararası mı okusam daha donanınmlı olurum siyasi ve sosyal hayatta yoksa uluslararası mı u.a ve kamu ders karşılaştırıldığında arada en fazla 5 ders oynuyor ve ua da 2 dil ve farklı coğrafyaları tanıyıp sorunlarına bakabiliyoruz hangisini önerirsiniz
konuda bilgili olanlar yazarsa sevinirim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yok mu cevaplayabilecek biri
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kamu yönetimi diye biliyorum ben.Tani hedefin yerel yönetimlerse..Mutlaka yönlendiren birileri çıkar biraz araştır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çok farketmez aslında.İİBF'de herhangi bi bölüm mezunu olarak yerel yönetimlerde,bakanlıklarda,farklı devlet kurumlarında çalışabilirsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Gelecek için; aklıselim,körü körüne inanmamak,araştırmak ve anlatmaya çalışmak. Kamu yönetimi ve uluslar arası ilişkiler sadece süslü kelimeler öğrenilmesini sağlar zannımca.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Siyasi kimliğe sahip bir gelecek oluşturmak istiyorsan Kamu Yönetimi derim ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben alakasız insanların millet vekili falan olmasına karşıyım.bence hakan şükür bile milletvekili olmamalıydı,futbolcu birden milletvekili olabiliyor ama bunun için gece gündüz çalışan insanların hakları nereye gidiyor....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kamu yönetimi okuman senin için daha avantajlı olacaktır ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bilim sanayi ve teknoloji bakanimizin ODTU matematik mezunu olduğunu öğrendikten sonra bölümün önemli olmadığına kanaat getirdim :rolleyes::o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bölüm önemli değil bence.. Düşünce önemli. Kendine siyasi bir yol çizeceksen eğer o yolda yürüyebilmeni sağlayacak unsurları belirle.O unsurlara sadaketle doğrulukla ve kararlılıkla bağlan. Akademik kariyer senin sadece ismin başına ünvan olarak gelir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|