![]() |
#1 |
![]() birçok siyasi Twitter olsun başka sosyal paylaşım siteleri olsun birçok siteye takılıyor. dün ilk kez twiter'a baktım bazı milletvekillerinin sayfalarına göz gezdirdim. çoğu abuk subuk saçma sapan yazılar yazmış. benim milletvekilimin çıkıp "net çok donuk, baydı beni, bye" gibi bir ifadesi vardı. gözümde yerin dibine girdi kendileri.
televizyonlarda programlara katılan, ağır, ciddi olarak bildiğimiz kişiler enteresan cümleler kurmuşlar sayfalarında. ayrıca bir siyasinin gününü saatlerce internette geçirmesi ne kadar doğru sizce ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Onu yazan gerçekten o mu?
Ben girsem twitera şimdi Murat adında hesap alabilirim . ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yanılıyorsun.Milletvekillerinin köy köy nasıl dolaştıklarını,milletin evinde iftar açtıklarını daha yakından görebiliyoruz.Milletvekilleri referandum için harıl harıl çalışıyor ve bilgisayar başında değil cep telefonlarından mesaj yazıyor.Yazdıkları mesajlarlar malayani değil ufuk açıcı,güzel noktalara temas ediyorlar.Ben çok fazlasıyla istifade ediyorum.İnsanlar milletvekillerine direk temas edebiliyor ve milletin sorunlarını daha yakından görüp çözüm üretiyorlar.ben bir çok kere şahit oldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bende takip ediyorum twitterdan vekillerimizi fakat onlar blackberry veya ıphoneden yazıyorlar. Yani her yerden yazma şansları var bencede güzel bir uygulama ..
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() farklı ve yararlı bir uygulama, tabi abartıya kaçmadığı sürece.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|