10-09-2008, 18:49 | #1 |
Siyonist Yahudi Mallarını Protesto Edelim
Ariel
Alo Omo Persil Vim Ace Rinso Alfa Mintax Cif CLEAR Domestos Yumoş BEYAZ EŞYA Alarko Hoover AEG Singer Evsan Özaltýn Philips Elektrolux Profilo National Noromende Beko Grundig Intel IBM Nokia CNN Motorola SABUN Hacı Şakir Lüks Puro ELEKTRİK AMPULU General Elektrik Edison Philips GÜZELLİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ Loreal Cover Gril Herbal Essences Lasting Color Loving Care Max Factor Miss Clariol Olay Secret DOVE NIVEA DIXI DİĞER MUHTELİF ÜRÜNLER Adam Bonus Boss Hugo Boss Old Spice AOL internet ICQ (bildiğimiz chat programı) Hema DKNY LEWIS Liby's National Geographical Fox TV Network Galbani Langrome Paris Kate Spade Aramis Philips Morris Migors HSBC CNBC Calvin Klein Kiwi Lion Area Polo Vhichy Helena Rubinstein Sara Lee Perrier Cacharel Walt Disney Disneyland Euro Disney Tekfen BOYA OBS Dyo Sadolin adidas PUMA ŞAMPUAN Pantene Recioce Blendax ELİDOR LUX VILEDA İPLİK Polyen Sasa Sifaş DİŞ MACUNU İpana Signal Colgate (gelirinin yarısını bağışlıyor) Orkid Alldays Prima LİKİT GAZLAR Ankara Gaz Aygaz Bursagaz Mobilgaz İpragaz AKARYAKIT BP Shell MEŞRUBAT Coca-Cola (mayıs ayı gelirini İsrail'e bağışladı) Fanta Pepsi 7 Gün Elvan Turkuaz Fruko Sprit Lipton GIDA knor komili Vita Sana Turyaş Ufa Panda Pringles Danone Nestle Nescafe Nesquick Milkybar Kitkat Jacobs ETİ KENT Mc Donalds Maggi SANA VİTA BECEL AYMAR LUNA YUDUM SIRMA SALAT NESTLE BİLLUR TUZ DORİTOS RUFFLES KIRLANGIÇ YAĞ SEGMEN SİGARA Marlbora Camel Parlement Motecarlo CAM EŞYA İzocam DİŞ FIRÇASI Banat TRAŞ KREMİ Gibbs KUMAŞ Vakko Bossa İLAÇ Hoechst Bayer Sandoz Roche Pfizer , ALIŞ VERİŞ MERKEZLERİ MİGROS ŞOK METRO CARFEOUR GİMA Saned bu markaları islamiyet.gen.tr adresinden aldım. elimizden geldiğince siyonizme hizmet eden ürünleri protesto edelim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-09-2008, 19:06 | #2 |
ürünler yerine alacagimiz ürünler olsaydi liste daha kisa olurdu masallah bütün mallar onlarin
hem ister istemez kullaniyoruz burda hep o ürünler satiliyor örnek olarak tursil mesela ariel, omo , persil burda bunlar var camasiri neyle yikiyacaz peki |
|
10-09-2008, 19:12 | #3 | |
Alıntı:
ülker gibi kuruluşlar hemen her alana bu yüzden giriyorlar. bisküvi ve çikolatayla işe atılan ülker günümüzde dondurmadan kolaya, çocuk bezinden maden suyuna kadar birçok alanda ürün çıkarıyor. bu gibi kuruluşları tercih edebiliriz. temizlik ürünlerinden pek haberim yok ama baştada dediğim gibi elimizden geldiğince protesto edelim. |
||
10-09-2008, 19:19 | #4 |
bu konuyu yanlis yerde paylasiyorsun kardesim
|
|
10-09-2008, 19:22 | #5 |
|
|
10-09-2008, 19:29 | #6 |
Sonuna kadar katılıyorum elimizden geleni yapalım inşallah
murat sağol konu için bu konuya bi eklenti yapabilirmiyim iznin olursa bu konuyla ilgili oda |
|
10-09-2008, 19:34 | #7 |
|
|
10-09-2008, 19:38 | #8 |
aslında izin almam da şöyle diyeyim resimli falan senin konu giibi uzun yani bide burda hiç resim eklemedim o var nasıl yapalım
|
|
10-09-2008, 19:40 | #9 |
|
|
10-09-2008, 19:42 | #10 |
ben ekleyeyimmi bilirim resim eklemesini
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|